Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Preferiti di Giugno / Favoritos de junio ή αλλιώς αγαπημένα Ιουνίου :D

Salve! Hello! Όλα καλα???? Τί κάνετε?
Δυστυχώς Δυστυχώς Δυστυχώς ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού τελείωσε!!! Και ξέρετε τί με στεναχωρέι πιο πολύ? Οτι ακόμη εδω στην πόλη μου δεν ζεσταθήκαμε αρκετά! Ειδικά τις τελευταίες μέρες ο καιρός είναι οτι να ναι! Στο θέμα μας,  Όπως κάθε μήνα , υπάρχουν κάποια προιόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο και με βόλεψαν πιο πολύ απο κάποια άλλα! Για πάμε να τα δούμε:
1) Face Finity make up απο τη Max factor! Ξέρω οτι ίσως κάποιες απο εσας θα σκεφτείτε: " Αυτή η κοπέλα όλο το χειμώνα χρησιμοποιούσε BB creams και τώρα που είναι καλοκαίρι και όλες προτιμάμε ανάλαφρο μακιγιάζ, χρησιμοποιεί make up" ! Θα σας πώ όμως, οτι αυτό το μήνα έβγαλα αρκετά σπυράκια, και δεν ξέρω γιατί! Νομίζω κάποιο προιόν δεν μου ''εστρωσε''! Ετσι λοιπόν χρειαζόμουν extra κάλυψη...! Πολύ καλο προιόν με καλή διάρκεια!



2) Το ξέρω , το ξέρω! Έχετε βαρεθεί να βλέπετε το συγκεκριμένο προιόν απο μενα! Τί να κάνω ομως που το λατρέυω!?!? Ειλικρινα δεν ζω χωρις αυτό! Εχω τελειώσει ήδη 5 μπουκάλια και προχθές αγορασα αλλα 2! Το χρησιμοποιώ μετά απο κάθε λούσιμο σε νωπά μαλλιά και πραγματικά τα ενυδατώνει φοβερά και κάνει τις μπούκλες μου όμορφες! Αφήστε που κοστίζει μόνο 2,50 ευρω και περιέχει 200 ml




3) Μάσκαρα απο την Essence "Get Big Lashes" Μου αρέσει πολύ πολύ , δίνει μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες μου και δεν βαραίνει! Θα ήθελα όμως να μην είναι τόσο υγρή γιατί μουτζουρώνει εύκολα! Έχει τρίχινο βουρτσάκι , με καμπύλη, απο τα αγαπημένα μου βουρτσάκια δηλαδη!!!







4) παλετίτσα με 12 σκιές απο τη Glamorous! Δεν θα σας κουράσω, σας εχω ξανα μιλήσει για τιε παλέτες αυτές! Μου αρέσει πολύ, με κ βολέυει απιστευτα! Καλή διάρκεια και απόδοση! Θα ήθελα να πάρω κι άλλες αποχρώσεις! Και κοστίζει 1 ευρω εεε!!!









5) Αντιλιακό προσώπου απο την Avon με δείκτη προστασίας 30! Απαραίτητο για το καλοκαίρι! Το συγκεκριμένο μου αρέσει γιατί έχει ευχάριστη υφή , απλώνεται εύκολα και το πιό σημαντικό? δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα , καθόλου όμως! Με ελάχιστη διάφανη πούδρα είστε οκ!











6) Λαδάκι σώματος απο την αγαπημένη μου Bioten με άρωμα μανταρίνι και Ginger! δεν περιέχει parabens! ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ
ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΩΜΑ
ΤΕΛΕΙΑ ΥΦΗ
ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ
ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΕΙ
ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩ!!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΥΡΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!








7) Αποσμητικό pearl beauty απο τη Nivea! Το προιόν αυτό είναι all time classic για μένα. Το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια! Μυρίζει πολύ ευχάριστα και πραγματικά αφήνει όμορφη την επιδερμίδα!













8) καλυπτικό στικ για τα σπυράκια απο τη Lavera! Σας έχω μιλήσει πολύ πρόσφατα για το συγκεκριμένο προιόν ΕΔΩ .
Το αγαπώ ιδιαίτερα γιατί είναι 2 σε 1...καλύπτει τα σπυράκια και ταυτόχρονα βοηθάει στην απομάκρυνση τους καθώς η σύνθεση του είναι σχεδιασμένη να ξηραίνει τα σπυράκια! Αυτό το μήνα το κατα ευχαριστήθηκα!









9) Τέλος , κράγιον απο την οικονομική σειρά color trend της Avon στην απόχρωση Pink Sunrise! Σας έχω ξανα πεί οτι το συγκεκριμένο είναι το αγαπημένο μου nude ! Είναι το δευτερο που τελειώνω και έχω αλλα 2 back up! Αυτό το μήνα το χρησιμοποίησα αρκετά γιατί συχνά έκανα ενα απαλό smokey στα μάτια μου , και ταίριαζε πολύ!






Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα προιόντα για τον μήνα Ιούνιο! Έχετε δοκιμάσει κάποιο? Ελικρινά με ενδιαφέρει να διαβάσω και τη δική σας άποψη! Ποιό βρήκατε πιο ενδιαφέρον?? Σας ευχαριστώ ακόμη μια φορά για την υποστηριξη! Στέλνω 255 φιλιά , ενα για τον καθένα σας! <3
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:
FACEBOOK | BLOGLOVIN' | TUMBLR | YOUTUBE

Επειδή δεν θέλω να χαθούμε....ραντεβού στο Bloglovin'


Όπως θα ξέρετε απο αύριο το Google Friend Connect θα μας αποχαιρετήσει!!!!
Επειδή ομως δεν θέλω να χαθούμε θα ήθελα πολύ να ακολουθήσετε το Mon fabuleux destin στο bloglovin' ... ΕΔΩ 
Αν έχετε κι εσείς λογαριασμό στο bloglovin αφηστε μου το link απο κάτω και με μεγάλη μου χαρά θα σας ακολουθήσω για να συνεχίσω να διαβάζω τις αναρτήσεις σας! Θα σας δω εκει!!!
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

!!!!! Lavera Products Review !!!!!



Hello Friends!!!! Να 'μαι πάλι!!! Πριν απο αρκετό καιρό η εταιρία Lavera μου έστειλε κάποια πραγματάκια για δοκιμή και αφου τα δοκιμασα αρκετά ηρθε η ώρα να σας πω την αποψη μου!!!
Για όσους δεν γνωρίζετε την εταιρία αυτή πάμε να δουμε μερικές πληροφορίες:
lavera- «η αλήθεια»
Η εταιρία βιολογικών καλλυντικών lavera (από την λατινική λέξη "la vera" που
σημαίνει «η αλήθεια») ιδρύθηκε από τον Thomas Haase, έναν άνθρωπο με όραμα
που κατάφερε να μετατρέψει την προσωπική του ιστορία σε αποστολή της ζωής
του. Καθώς από παιδική ηλικία έπασχε από νευροδερματίτιδα, ξεκίνησε από πολύ
νωρίς να ψάχνει εναλλακτικές θεραπείες για τη φροντίδα του δέρματος και έτσι
ανέπτυξε τα πρώτα προϊόντα περιποίησης για το δικό του εξαιρετικά ευαίσθητο
δέρμα. Το 1987, ίδρυσε την εταιρία Laverana και εισήγαγε την μάρκα lavera στην
αγορά.

Αρχικά θέλω να τους ευχαριστήσω για τα προιόντα αυτά, και για την ευκαιρία που μου δωσανε για giveaway με τα προιοντα τους ετσι ωστε να μπορέσει να τα δοκιμάσει κάποιος απο εσας! 
 πάμε όμως να δουμε τί μου στείλανε:





Αυτά είναι τα full size προιόντα που παρέλαβα
...μου στειλανε και αρκετα δειγματάκια αλλα επειδή όλα ητανε για 1-2 χρήσεις δεν κατάφερα να σχηματίσω αποψη κι ετσι θα σας γράψω μόνο για τα full size προιόντα- αυτά που φαίνονται στην εικόνα-! Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι μου άρεσε αρκετά μια κρέμα προσώπου με τριαντάφυλλο , απο τα δειγματάκια και θα ήθελα να την αγοράσω σε κανονική συσκευασία!















Πρώτο προιόν για το οποίο θα σας μιλήσω είναι μια κρέμα σώματος με εσπεριδοειδή απο τη σειρά body spa! Αυτή η κρέμα ηταν έρωτας με την πρώτη μυρωδιά <3 Μυρίζει περισσότερο λεμόνι, αρκετά εντονο άρωμα μπορώ να πω...εμένα μου θυμίζει γλυκό λεμόνι ή λεμόνι με ζάχαρη!!! Έχει αρκετά καλη υφή, που δεν κολλάει! Ενυδατώνει ικανοποιητικά και δεν αφήνει λιπαρότητα! Η μυρωδιά της κρατάει 2-3 ώρες! Δεν είναι πολύ παχιά αλλα ουτε και ρευστή...είναι ιδανική! Το μόνο αρνητικό είναι οτι όταν απλώνεις την κρέμα αρχικά ασπρίζει λιγο ωστόσο μετά απο λίγο είναι οκ!!! {Εδωσα το αντίστοιχο αφρόλουτρο σε giveaway}










Δευτερο προιόν είναι ενα Φυσικό κονσίλερ για μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια κι ερυθρότητα. Μου άρεσε αρκετά, έχει ωραία υφή και άρωμα! Πιο συχνα το χρησιμοποιω κατω απο τα μάτια αν και δεν έχω ιδιαίτερα εμφανής μαύρους κύκλους! Βρήκα την κάλυψη που προσφέρει πολύ ελαφριά...εως εντελώς φυσική! Όταν το απλώνεις...είναι λες και απορροφάται εντελώς απο την επιδερμίδα! Σίγουρα δεν κάνει για κοπέλες με έντονο πρόβλημα μαυρων κύκλων! Παρόλα αυτα είναι ενα αξιόλογο προιόν!



Επόμενο προιόν που δοκίμασα είναι ενα υγρό eyeliner σε καφέ χρώμα το οποίο μόλις το είδα χάρηκα πολύ γιατί ηθελα καιρό να αγοράσω ενα καφε eye liner! <3 
 H φόρμουλά του περιέχει εξισορροπημένο μείγμα εκχυλισμάτων από βιολογικά λουλούδια και θρεπτικά βιολογικά έλαια για ένα ασύγκριτο αποτέλεσμα. Έχει πολύ καλή απόδοση ωραίο χρώμα και πολύ καλη διάρκεια! Στεγνώνει αρκετά γρήγορα και αυτό για μενα είναι ιδανικό γιατί αποφευγω τις μουτζούρες! Η μόνη παρατήρηση που θα μπορούσα να κάνω είναι οτι θα ήθελα να είχε περισσότερες τριχούλες στο βουρτσάκι!





























Ακόμη ενα προιόν που παρέλαβα είναι ενα lip balm για προστασία απο τον ήλιο με spf 10! Μου άρεσε πολύ, το θεωρώ πολύ χρήσιμο για το καλοκαίρι...! Ενυδατώνει πολύ καλά τα χέιλη και παράλληλα τα προστατευει αλλα...δυστυχώς....κάνει τα χείλη εντελώς άσπρα!!! Εντελώς....σε σημείο νεκρού!!!! Κι αυτό με αποτρέπει απο το να το φοράω συχνά!!!






















Για το τελος άφησα ενα προιόν για το οποίο είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη απο οτι για τα υπόλοιπα! Είναι ενα concealer σε στικ...τώρα θα μου πεις...τί ιδιαιτερότητα έχει? Κι όμως... εκτος απο το οτι είναι αρκετά καλυπτικό, με ωραία συνθεση και απλώνεται ευκολα επιπλέον είναι ειδικό στο να "ξεραίνει" τα σπυράκια! Όταν δηλαδή εμφανίζεται ενα σπυράκι στο πρόσωπο σας και το καλύπτετε με αυτό το concealer, συγχρόνως φροντίζετε και για την εξάληψη του! Τέλειο έτσι? Εμένα με βοήθησε ερκετά με τα σπυράκια μου και το αγαπώ!!!!









 Αυτή ηταν η προσωπική που άποψη για τα προιόντα που δοκίμασα απο την εταιρία Lavera! Θέλω ακόμη μια φορά να τους ευχαριστήσω γιατι πραγματικά μου άρεσαν πολύ, και ελπίζω να συνεχίσουμε τη συνεργασία! Ευχομαι να σας άρεσε το post μου! Να τονίσω πως δεν έχει κανένα διαφημιστικό σκοπό! Έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν απο τη Lavera??? Πώς σας φάνηκε????


Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τις απόψεις σας στα σχόλια! Θα τα πούμε ξανα σύντομα! Μέχρι το επόμενο post να περνάτε όμορφα και να χαμογελάτε!!!! Πολλά πολλά φιλιάάάά!!!!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

~ Empties No 3 ~


Hello friends!!!^^ Όλα καλα??? Εδω είμαι πάλι με ακόμη ενα empties post! Μάζεψα αρκετές άδειες συσκευασίες και είναι ευκαιρία να σας δείξω ποιά προιόντα εχω τελειώσει! Για πάμε:





1) Σαμπουάν απο τη wella για λάμψη! Για το συγκεκριμένο προιόν σας έχω μιλήσει ξανά σε αγαπημένα του μηνα! Το αγαπώ υπερβολικά βοηθάει να μαλλιά μου να δειχνουν και να ειναι τέλεια και πάνω απ ολα κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται, δίνει μια απίστευτα ομορφη λάμψη!










2) 123 Perfect make up by Bourjois!
Είναι το 2ο μπουκαλάκι που τελειώνω, και έχω να πω οτι είναι το καλύτερο make up που έχω χρησιμοποιήσει !!!! Πουδρένια υφή, πολυ καλαή καλυψη που δεν δείχνει βαριά, είναι ματ και εχει πολυ καλη διάρκεια!









3) Αποσμητικό σε spray απο τη Nivea! Όπως ισως γνωρίζετε, το αγαπημένο μου αποσμητικό γενικα ειναι το pearl beauty (η συγκεκριμένη σειρά δηλαδη) , αλλα ως τωρα είχα χρησιμοποιήσει μονο ρολλετα. Αυτη τη φοράσ είπα να δοκιμάσω και το αντίστοιχο spray και δεν το μετάνιωσα! Είναι εξισου καλό, μυρωδάτο & αποτελεσματικό!











 


4) Αγαπημένο βερνικάκι απο την Avon απο τη σειρά speed dry στην απόχρωση strawberry <3 Γενικα αγαπώ ιδιαίτερα τα βερνίκια της Avon! Τα θεωρώ αρκετά επαγγελματικά με την έννοια οτι έχουν πολυ πολύ καλή διάρκεια! Επίσης λατρεύω το πινελάκι το οποίο κάνει την εφαρμογή πανεύκολη! (+ τα συγκεκριμένα βερνίκια στεγνώνουν πανέυκολα!)











5) Για τη συγκεκριμένη τονοτική λοσιόν απο τη Bioten εχω ξανα μιλήσει αρκετές φορές~! Είναι ενα πολύ καλό προιόν που αφαιρεί τέλεια τα υπολειμματα μακιγιάζ και παράλληλα ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα! Είναι το 3ο μπουκαλάκι που τελειώνω!













6) Top coat απο τη Beauty line cosmetics . Αρκετά οικονομικό αλλα παράλληλα πολύ καλό και αποτελεσματικό προιον! Έχει παχύρευστη υφή και αφήνει ενα πολύ επαγγελματικό αποτέλεσμα! Οταν το χρησιμοποιούσα με ρωτούσανε αν εχω κάνει gel στα νύχια μου! Επίσης μεγιστοποιεί τη διάρκεια των βερνικιών!




7) Spray απο τη Gliss για ταλαιπωρημένα μαλλιά! Μου άρεσε αρκετά...έκανε τα μαλλιά μου μαλακά και βοηθούσε τις μπούκλες μου στο σχηματισμό, ωστόσο δεν είδα καμια διαφορά στις ξηρές άκρες μου, ούτε εκανε τα μαλλιά υγιή! Η τιμή του είναι λιγάκι ακριβή και δεν νομίζω να το ξανα αγόραζα! Επίσης οταν το ψέκαζες, η ποσότητα που έπεφτε στο πάτωμα το έκανε να γλιστράει παρα πολύ , σαν πατινάζ! χαχα





8) Διπλό concealer απο την Essence! Μια πιο ανοιχτή απόχρωση για χρήση κάτω απο τα ματια και μια πιο σκούρα για χρήση σε σπυράκια και κοκκινίλες!!! Μου άρεσε παρα πολυ, ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα, καθολου βαρυ, δεν εκανε γραμμές, είχε πολυ καλή διάρκεια και τέλεια τιμη 3 ευρω περίπου!



9) Ασετόν απο την εταιρία Pappy for you την οποία μπορείται να βρείτε στα Super markets METRO! Μπορώ να πώ οτι είναι το πιο αποτελεσματικό ασετόν που έχω χρησιμοποιήσει! Ελαχιστη ποσότητα ήταν αρκετή για να ξεβάψεις με 2 κινήσεις κάθε βερνίκι!  Θα το ξανα πάρω σιγουρα!







10) Δισκάκια απο βαμβάκι για ντεμακιγιάζ απο την εταιρία Pom Pon!
Δεν θα πω κατι το ιδιαίτερο. Εμεινα αρκετά ευχαριστημένη , κάνουν τη δουλειά τους αρκετά ικανοποιητικά αν και δεν θα τα ξανα αγόραζα γιατι βγάζουν χνούδι!












Αυτά ηταν τα προιόντα που χρησιμοποιησα μέχρι τελους! Ελπίζω να σας άρεσαν! Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά? Θα χαρώ πολύ να διαβάσω την αποψη σας στα σχόλια!!!
Να περνάτε όλοι καλά, μεχρι το επόμενο post ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:
FACEBOOK | BLOGLOVIN | YOUTUBE | TUMBLR



Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

~ Summer Wishlist Part 2 ~

Γειά σας! Πόσο ζέστη κάνει σήμερα? Αλλωστε ξεκινησε και επίσημα το καλοκαιράκι ! 21 Ιουνίου η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου!!!
Γιαυτό κι εγώ είπα να σας δείξω το δευτερο μέρος με τα προιόντα που θέλω να αποκτήσω για το καλοκαίρι! Για να τα δουμε!!!!

1) Άρωμα καρύδας απο την εταιρία Tiare Tahiti (είναο γνωστή για τα λαδάκια της), πιστευω πως δεν είμαι η μόνη που κάθε καλοκαίρι θέλει να μυρίζει καρύδα!!! :)

2) Η διάσημη πλεον μάσκαρα της Avon , που είναι τόσο ξεχωριστή, θα ήθελα πολυ να την δοκιμάσω κι εγω, κυριως στην μπλέ απόχρωση που κυκλοφορεί!!!!

3) Το λαδάκι για τα μαλλιά της Loreal!!! Εχει κυκλοφορήσει εδω και αρκετό καιρο, ωστόσο τωρα τελευταία έτυχε να δοκιμάσω κάποια δείγματάκια , μου άρεσε παρα πολύ και θέλω το Full size!

4) Λαδάκι σώματος και μαλλιών απο την ίδια εταιρία που σας ανέφερα στο νούμερο 1! Με άρωμα βανίλια....απο τώρα φαντάζομαι την υπέροχη μυρωδιά του!!!

5) Νεα κυκλοφορία απο την Avon , η συγκεκριμένη σειρά planet spa με βουτυρο καριτέ περιλαμβάνει μάσκα μαλλιών , πίλινγκ για χέρια και πόδια και κρέμα για τα πόδια , τα χέρια και τους αγκώνες! 

6) Κρέμα για τα πόδια (παλι) απο την Avon! Με καταπληκτικό άρωμα πορτοκάλι - κανέλα! Τη θεωρώ απαραιτητη για το καλοκαίρι!!

Αυτά απο μένα! έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα παραπάνω προιόντα? Αν ναι θα χαρω πολύ να μου πείτε τις εντυπώσεις σας κάτω στα σχόλια!!! Μην ξεχνάτε να πάρετε μέρος στο καινούριο μου giveaway σε συνεργασία με την dust& cream με δώρο 8 προιόντα! Για περισσότερες λεπτομέρεις πατήστε ΕΔΩ !!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:


Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

!!!!Giveaway με 8 δώρα απο την εταιρία Dust & Cream!!!! {CLOSED}

Χαιρετώ την καλύτερη παρέα! Όλα καλα??? Πώς είστε σήμερα? Εγω είμαι πολύ καλά γιατί εχω για εσάς ακόμη εναν διαγωνισμό με όμορφα και πολλά δώρα σε συνεργασία με την εταιρία Dust&cream! Για όσες-όσους δεν την γνωρίζετε πάμε να δούμε λίγα λόγια απο την εταιρία:

H “dust + cream” είναι μια νέα δυναμική αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών,μακιγιάζ και ειδών προσωπικής περιποίησης! Η φιλοσοφία των καταστημάτων dust + cream είναι προσανατολισμένη στη σύγχρονη γυναίκα και τις ανάγκες της όσον αφορά την προσωπική περιποίηση και κάθε άλλο είδος καλλωπισμού. Προτείνουν μια ολοκληρωμένη γκάμα καλλυντικών ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της μόδας και της εποχής. Τα προϊόντα, τα οποία προμηθευονται από την ‘μαμά εταιρία’ είναι ελληνικά. Η CreamTeam έχει δικό της ιδιόκτητο εργοστάσιο παραγωγής στην Θεσσαλονίκη. Εκπροσωπούν επίσης έναν από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού την εταιρεία essence η οποία αναπτύσσεται με μεγάλη επιτυχία. Όλα προϊόντα μας είναι επιστημονικώς ελεγμένα και εγγυημένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ε.Ο.Φ.

Μπορείτε να βρείτε την εταιρία και τα προιόντα της είτε στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα http://www.dustandcream.gr/ είτε στη σχετική σελίδα της εταιρίας στο facebook https://www.facebook.com/DustCreambeautyProductsAndMore 

Πάμε όμως τώρα να δούμε τί θα κερδίσει η τυχερή - ο τυχερός:

1+2+3)Βερνίκι Kiss Kiss Σε υπέροχες καλοκαιρινές αποχρώσεις!Στεγνώνει σε 60''!!!
4)Σκληρυντικό νυχιών Essence Ενδυναμώνει τα νύχια σας και τα βοηθά να μεγαλώσουν,περιέχει μια ειδική φόρμουλα κατά του κιτρινίσματος.
5)Λάδι για τη φροντίδα των νυχιών Essence
Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά για την προστασία των νυχιών σας, αφήνει ένα διακριτικό άρωμα βερίκοκο.Κάντε απαλό μασάζ στα νύχια σας.Το λάδι βοηθά επίσης τα νύχια να μεγαλώνουν.
6)Μολύβι χειλιών Beauty Line Cosmetics
Μολύβι χειλιών για μαλακό τελείωμα, επανασχεδιάσετε ή γεμίστε τα χείλη σας!
7) Κραγιόν Essence
Υπέροχα χείλη:έντονο ροζ και nude προσφέρουν υπέροχες αποχρώσεις για την περίοδο άνοιξη - καλοκαίρι 2013.Χάρη στην συσκευασία τους, μπορείτε ακόμα πιο εύκολα να διαλέξετε το χρώμα σας!
8)Αυτοκόλλητα νυχιών Essence Διακοσμήστε τα νύχια σας και αφήστε εντυπώσεις!
a Rafflecopter giveaway

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ! <3
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  :-* :-* :-*

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

~Summer Wishlist Part 1~

Hello ~ Hello <3 Όλα καλά??? όπως σας είπα και στη σελίδα μου στο facebook , εχω εξεταστική και γιαυτό δεν κάνω αναρτήσεις τελευταία, και γενικά δεν είμαι παρόν! Συγγνώμη γιαυτο, στις 21 τελειώνω και θα είμαι πάλι εδω για εσας!!!! Σήμερα θα κάνω ενα γρήγορο post με προιόντα που θα ήθελα να αποκτήσω για το καλοκαίρι! Πάμε να τα δούμε!!!
1] Lip stains απο τα Sephora! Υπέροχα χρώματα , απόδοση και διάρκεια! Θα ηθελα να δοκιμάσω οπωσδήποτε κι εγω κάποια απο αυτα!!!
2] Το καινούριο "διαφορετικο" προιον απο τη Nivea! Είναι μια ενυδατική για το ντούζ. Τί σημαίνει αυτό?? Τη χρησιμοποιούμε μέσα στο ντουζ , σε βρεγμένη επιδερμίδα και τη ξεπλένουμε(!) και αφήνει την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη, χωρίς να κολλάει! Ενδιαφέρον έτσι?
3] Μυωδάτο Hawaiian tropic after sun lotion! Πραγματικά λατρευω αυτη την εταιρία! Μυρίζει καλοκαίρι!
4] Λαδάκι σώματος σοκολάτα απο The body shop!!! Δεν υπάρχουν λόγια για τις μυρωδιές των The body shop!
5] Garnier Miraculous oil για τα μαλλία! Μου φάνηκε πολυ ενδιαφέρον προιόν απο αυτα που εχω ακούσει απο άλλες κοπέλες και θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω κι εγω!
6] Αμυγδαλέλαιο! Μοναδικό προιόν , χρήσιμό για πολλά πράγματα!!
7] Αντιλιακό απο Hawaiian Tropic! όπως είπα, τέλεια μυρωδια΄!!!
8] Παλέτα σκιών απο τη MUA Cosmetics 
9] Body butter απο The body shop με άρωμα ροδάκινο! Μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη μυρωδιά για το καλοκαιράκι!!!!!
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΜΟΥ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ! ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

May Favorites ^_^

 Hello Girls & Boys <3 Πώς είστε? Όλα καλα? Παρατήρησα οτι σας άρεσε ιδιαίτερα ο διαγωνισμός με τα προιόντα απο την εταιρία Παπουτσάνης και χαίρομαι ιδιαίτερα που δείχνετε τόσο ενδιαφέρον για τα προιόντα αυτης της *ελληνικής* εταιρίας!

Αγαπημένα του μήνα Μαίου εχω σήμερα για εσας! Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιά προιόντα χρησιμοποίησα ιδιαίτερα τον μήνα Μάιο????


 1} Σαμπουάν απο τη Wella για λάμψη! Λοιπόν...σας το λέω ειλικρινά...κάνει απίστευτη δουλειά! Αρχικά το χρησιμοποιούσε μόνο η μητέρα μου γιατί εγω χρησιμοποιούσα ενα απο την Aussie , και τα μαλλιά της ηταν εκπληκτικά λαμπερά...και σκέφτηκα οτι αξίζει μια δοκιμή και δεν το μετάνιωσα! Χωρίς υπερβολή τα μαλλιά αντανακλούν φως όπως ακριβώς γράφει στη συσκευασία, είναι τόσο λαμπερά...και δείχνουν υγιή! Και κάτι αλλο...δείνει απίστευτο όγκο...μετά απο κάθε λούσιμο οι μπούκλες μου ηταν λαμπερές και τα μαλλιά μου είχαν εναν τέλειο όγκο τον οποίο δεν μπορείς να πετύχεις ουτε με την καλύτερη λάκ! Αλήθεια θεωρώ πως κάνει επαγγελματική δουλειά το συγκεκριμένο σαμπουάν ... και κοστίζει μόλις 4 ευρω τα 500 ml (!) Ελπίζω να το δοκιμάσετε για να μου πείτε και τις δικές σας εντυπώσεις!!!!




2} Spray σώματος απο την εταιρία Azade με άρωμα ζάχαρη-βανίλια! Θυμάστε που σας είχα πει οτι το άρωμα του δεν κρατάει καθόλου...??? Ειλικρινά το παίρνω πίσω και ζητώ συγγνώμη απο την εταιρία :P Απο τη στιγμή που άρχισα να το χρησιμοποιώ εχω λάβει αρκετά κοπλιμέντα και αρκετές ερωτήσεις για το ποιό άρωμα φοράω! Όπως καταλαβαίνετε μπορεί εγω να μην το μυριζα πάνω μου, αλλα το μύριζαν οι άλλοι κι αυτο ειναι το ζητούμενο πιστεύω! Ηδη το εχω φτάσει μέχρι τη μέση! Είναι απόλυτα καλοκαιρινό! Το αγαπώ!!! Κοστος περίπου 7 ευρώ τα 200ml !









3} Σειρά έχουνε 2 προιόντα της Avon απο τη σειρά planet spa! Το ενα Είναι μια μάσκα προσώπου λείανσης της επιδερμίδας με Γιαπωνέζικο σάκε* και ρύζι και το άλλο είναι ενα γαλάκτωμα καθαρισμού με λάδι μεσογειακής ελιάς και άνθη πορτοκαλιάς. Και τα 2 είναι πολύ καλά προιόντα κα μυρίζουν όμορφα!!!!!!!!!!!! Η μάσκα αφαιρείται σαν φίλμ και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και καθαρή!!!













4} Κρέμα σώματος απο τα Mastic Spa με μαστίχα και κρασί! ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΥΡΩΔΙΑΑΑΑ Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΗ!!! Απο τις καλύτερες μυρωδιές! Εχει λεπτή μη παχύρευστη υφή η οποία βοηθάει την κρέμα να απλώνεται εύκολα ! Αυτο που με κάνει να την αγαπώ ιδιαίτερα είναι το γεγονος οτι το άρωμα της διαρκεί αρκετά πάνω στην επιδερμίδα! Σ'εμενα κρατάει 3 ώρες περίπου! Εχει βεβαια ενα αρνητικό το οποίο δεν είναι άλλο απο την τιμή της...αλλα όπως και να το κάνουμε είναι μια πολυ καλή κρέμα!











5} Τον μήνα Μάιο , που η ζέστη αρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία της θυμήθηκα πόσο μισώ τη λιπαρότητα στο πρόσωπο μου και ταυτόχρονα πόσο πολύ αγαπώ τη συγκεκριμένη πούδρα της Essence! Κάνει πολύ καλή δουλειά και κρατάει τη λιπαρότητα μακριά για αρκετές ωρες!








 6} Παλέτα με 12 αποχρώσεις απο τη Glamorous! Δεν θα πω πολλά...ωραία ανοιξιάτικα χρώματα για κάθε στιγμή απο το πρωί ως το βράδυ! Πολύ καλή απόδοση και εξαιρετική τιμη! Με βόλεψε ιδιαίτερα!









7} Βάση για σκιά απο την αγαπημένη Essence! Αρκετα καλό προιον...καθόλου λιπαρό , βοηθάει τη σκιά να μείνει στη θέση της αρκετές ωρες! Νομίζω είναι ενα χρήσιμο προιον ειδικά για αυτή την εποχή που οπως είπα, η ζέστη αρχίζει να γίνεται αισθητή!















8} Αντιλιακή κρέμα προσώπου απο τη Bepanthol με δείκτη προστασίας 30! Απαραίτητο προιόν για κάθε νεσεσερ! Η συγκεκριμένη είναι πολύ καλη, είναι αδιάβροχη, ελάχιστα λιπαρή και προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα ενω παράλληλα την ενυδατώνει! Κλασικό προιόν με τη εγγύηση του φαρμακείου! ;)













9} Για το τέλος, 2 μολυβάκια για τα χείλη απο τη Glamorous στις αποχρώσεις 12 και 17! Είναι μηχανικά, δεν χρειάζονται ξύσιμο, είναι μαλάκα, εχουν καλή απόδοση και δεν ξηραίνουν τα χείλη! Εγω τα αγαπώ ιδιαίτερα και ψάχνω κι άλλες αποχρώσεις !








Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα προιόντα για τον μήνα Μάιο! Έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά? Ποιό θα θέλατε να δοκιμάσετε>? Θα χαρω πολύ να μου γράψετε και τα δικά σας αγαπημένα προιόντα για τον περασμένο μήνα κάτω στα σχόλια ή αν έχετε κάνει σχετικό post βάλτε μου το link!
Σας ευχαριστώ που διαβάσατε την ανάρτηση μου! Θα τα πόμε σύντομα! Μην ξεχνάτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μου ΕΔΩ ! ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:


 (*Το sake παρασκευάζεται από τέσσερα βασικά συστατικά: νερό, ρύζι, μύκητες koji και μαγιά. Είναι ένα διαυγές ποτό με 15% περιεκτικότητα σε αλκοόλ.Το 80% του sake αποτελείται από νερό. Γι' αυτό και τα ιαπωνικά οινοποιεία κατασκευάζονταν παραδοσιακά κοντά σε υδάτινες πηγές. Η παραγωγή του sake αρχίζει με το γυάλισμα του ρυζιού. Αμέσως μετά πλένεται, ενυδατώνεται και βράζεται στον ατμό. Στο μείγμα προστίθεται το koji, ένας μύκητας παρόμοιος με εκείνον που χρησιμοποιείται στην παραγωγή του μπλε γαλλικού τυριού, ο οποίος μετατρέπει το άμυλο σε γλυκόζη. Μόλις προστεθούν οι ζύμες, ξεκινάει η διαδικασία της ζύμωσης, η οποία διαρκεί από 18 έως 30 ημέρες.
Κατά τη διάρκεια της ζύμωσης προοτίθενται σε τακτά χρονικά διαστήματα νερό, ρύζι και koji. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ακολουθούν η συμπίεση και η παστερίωση του μείγματος. Το sake υψηλής ποιότητας αφήνεται να ωριμάσει όπως το κρασί.)