Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

*Giveaway By...DespinART* !!!

Hello Sunshines!^ 
Τί κάνετε? Κρυώνετε? Εμείς εδω στην Κοζάνη έχουμε αρκετό κρύο!!!
Όπως σας υποσχέθηκα , εχω δωράκι για εσάς!!!!
Πριν λίγο καιρό η γλυκιά Δέσποινα 
απο τα blogs Beauty e-studio & DespinART
η οποία μου πήρε και μια συνέντευξη για να τη δημοσιευσει στο δικό της blog 
και την υπερευχαριστώ ( μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ ) ,
μου έστειλε 2 πανέμορφα χειροποίητα κοσμηματάκια τα οποία φτιάχνει η ίδια , 
το ενα για μενα & το άλλο δωράκι για εσάς!

Έχουμε καινούριο giveaway λοιπόν!
Είναι γεγονός!
Πάμε όμως να δούμε τα κοσμηματάκια:



Για μένα , κράτησα αυτό εδω το ομορφο
κολιέ , με κορδόνι & 2 μικρά σχεδιάκια
απο πηλό! Είναι πολύ γλυκό κοσμηματάκι
σε μπλέ-ασημί αποχρώσεις & μου άρεσε πολύ
ειδικά για τωρα το χειμώνα!
Έχει σχετικά μακρύ μηκος & δείχνει πολύ ωραίο
σε συνδιασμό με μονόχρωμες μπλούζες!
Μου άρεσε πολύ και ευχαριστω τη Δέσποινα!!!
Είναι πολύ πολύ γλυκό!!!










ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ:
 



Δείτε εδω ομορφιά!!!!!!
Δεν σας έρχετε να τα φάτε???
Το δωρακι για μια τυχερή απο εσας λοιπόν ,
είναι ενα ζευγάρι γλυκά σκουλαρικάκια σε μορφή πορτοκαλόπιτας!
Απο ένα κομματι πορτοκαλόπιτα για το κάθε αυτάκι της νικήτριας!
Δεν ξερω εσας , αλλά εμένα μου αρεσαν πολύ πολύ! 











a Rafflecopter giveaway
Αν θέλετε να κάνετε δικά σας αυτά τα όμορφα χειροποίητα σκουλαρίκια
συμπληρώστε τη φόρμα του διαγωνισμού & θα μπείτε στην κλήρωση!
Ευχομαι σε όλες καλή επιτυχία μεσα απο την καρδία μου!
Ο διαγωνισμός θα κρατήσει 20 μερες!!!
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!
GOOD LUCK!!!
<3
 

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

~ ~MaStiC Spa products review~ ~

Hello Sunshines! Τί κάνετε? 
Αλλο ένα Review έχω για εσάς σήμερα...
Πάλι για ελληνική εταιρία θα μιλήσουμε  , προερχόμενη απο την όμορφη Χίο!
Πριν αρκετό καιρό , είχα αγοράσει απο το site της εταιρίας κάποια πραγματάκια , και αφου τα δοκίμασα αρκετά , ηρθε η ώρα να σας πω τη γνώμη μου γιαυτά!!!
Για όσες δεν γνωρίζουν , η mastic spa είναι μια ελληνική εταιρία με έδρα στη Χίο , που παρασκευάζει προιόντα περιποίησης προσώπου-σώματος με βασικό συστατικό τη μαστίχα!!!
Mastic spa review λοιπόν , και παμε να ξεκινήσουμε:


Το πρώτο προιόν που δοκίμασα , ειναι αυτή η  Κρέµα σώµατος µε Mαστίχα & Kρασί.
Για Κανονικές / Ξηρές επιδερµίδες! Εχω να πώ οτι λάτρεψα τη μυρωδιά της! Εχει τόσο ιδιαίτερη μυρωδιά...εμένα δε μου θυμίζει καθόλου κρασί , μυρίζει περισσότερο καθαριότητα & πούδρα! Έχει αρκετα λεπτόρευστη υφή , απλώνεται πολύ ευκολα χωρίς να κολλάει και το άρωμά της διαρκεί ικανοποιητικά στην επιδερμίδα! Αφηνει το δέρμα λαμπερό και μυρωδάτο! Τιμη: 12,90


Αγόρασα και δοκίμασα επίσης , ενα Αγνό Σαπούνι TEENS για καθαρισμό και φρεσκάδα προσώπου. Με Μαστίχα και φρέσκο Χιώτικο Γάλα. Είναι για νεανικές επιδερμίδες , και μόλις το είδα στο site , ήμουν πολύ περιεργη να το δοκιμάσω και δεν το μετάνιωσα! Μυρίζει πολύ όμορφα και λίγο έντονα! Καθαρίζει πολύ καλα την επιδερμίδα του προσώπου και αφήνει το δέρμα απαλό και φρέσκο! Κάνει αφρό , οχι όμως υπερβολικό (ειναι και φυσικο-βιολογικο προιον άλλωστε) αλλά είναι αρκετός για σωστό καθαρισμό! Τιμή 5,16/100ml


















Δεν αντιστάθηκα και αγόρασα και ένα γαλάκτωμα σώματος για να δοκιμάσω!
Περιέχει: Μαστίχα, Μαστιχέλαιο, Σπορέλαιο Κάνναβης*, Έλαιο Βερίκοκου, Βιταμίνη Ε, Βούτυρο βουτυροσπέρμου, Έλαιο από πίτουρο ρυζιού,  Jojoba oil*, macadamia nut oil*
Είναι για τις νεανικές επιδερμίδες & υπόσχεται  επιδερμίδα  λαμπερή, ενυδατωμένη και απαλή και μπορώ να πω οτι τα προσφέρει όλα αυτα! Είναι ενα πολύ ιδιαίτερο γαλάκτωμα , με σπάνια μυρωδια και πορτοκαλί χρώμα! Είναι πολύ λεπτόρευστο & αρκετά ενυδατικό! Το έλαιο κάνναβης που περιέχει το κάνει πολύ ξεχωριστό! Μου άρεσε παρα πολύ! Εχει επίσης και φοβερή συσκευασία , σαν μπουκαλάκι κρασιου!!! <3 Αξίζει τη δοκιμή! Τιμή 11,90

Για το τέλος άφησα ενα προιόν με ερωτέυσιμη μυρωδιά!!! Ένα θα σας πώ...ΒΑΝΙΛΙΑ! 
Πιστευω πολλές αγαπάτε τη μυρωδιά της βανίλιας , όπως κι εγω! Σε συνδιασμό λοιπόν με τη μαστίχα , το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!!!! 
Κρέµα σώµατος µε µαστίχα, βανιλια, βούτυρο κακάο, βούτυρο βουτυρόσπερµου, λάδι ρυζιού και µαστιχέλαιο. Ενυδατώνει σε βάθος τις ξηρές και πολύ ξηρές επιδερµίδες, καταπραΰνοντας το δέρµα παρέχοντας του διαρκή υδάτωση και λάµψη. 
Και η δική της υφή είναι πολύ λεπτή και ρευστή αλλα η ενυδάτωση που προσφέρει είναι πολύ καλή! 
Αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και μυρωδάτη για μεγάλο χρονικό διάστημα!!! 
Πραγματικά πολύ καλό προιόν! ^^ Τιμή 12,90

Όλα τα προιόντα της εταιρίας είναι Χωρίς : Parabens Mineral Oil, προπυλενογλυκόλες, αιθανολαμίνες, τριεθανολαμίνες.
& είναι Δερματολογικα ελεγμενα!!!!

Αυτό ηταν λοιπόν το σημερινό μου post! 
Σας ευχαριστώ πολύ που το διαβάσατε και ελπίζω να σας άρεσε!
Εσείς έχετε δοκιμάσει ποτέ προιόντα Mastic Spa?
Πώς σας φάνηκαν???
Και για να είμαι και ειλικρινής , εμένα τα προιόντα μου αρεσαν πολύ
και έμεινα πολύ ευχαροστημένη , αλλά η αλήθεια είναι πως τα θεωρώ αρκετά ακριβά!
Θα ήθελα πολύ να μειώσει η εταιρία τις τιμές για να μπορόυμε να αγοράζουμε συχνότερα! 
Κακά τα ψέματα , οι καιροί είναι δύσκολοι , & δυσκολα δίνει κανείς 12 και 13 ευρώ για μια κρέμα!
Ελπίζω λοιπόν να αλλάξουν οι τιμές σύντομα! =)

Αυτά απο μενα αγαπημένες μου!
Να έχετε ένα όμορφο βράδυ Κυριακής , ο,τι κι αν κάνετε!
Σας φιλώ γλυκά!
:-*

ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

^ Golden Rose products Review ^

Γειά σας αγαπημένες μου! Όλα καλα? Πώς τα περνάτε? Ελπίζω να ειστε όλες καλά! 
Παμε τωρα στο θεμα του ποστ?
Πρίν λίγο καιρό η ελληνική εταιρία Golden Rose μου έστειλε κάποια πραγματάκια για να δοκιμάσω και ηρθε η ωρα να σας γράψω την άποψη μου γιαυτα! =) 
 Το πρώτο που δοκίμασα είναι αυτή η μάσκαρα...λοιπόν κορίτσια...ανυπομονούσα να γράψω αυτο το ποστ για να σας πω γιαυτή τη μάσκαρα. Χωρις υπερβολή , απο τις καλύτερες μάσκαρα που εχω χρησιμοποιήσει ποτέ! Εχει ωραιο πλαστικο βουρτσακι που διαχωριζει πολυ καλα τις βλεφαριδες, εγω γενικα , δεν προτιμώ τα πλαστικά βουρτσάκια , καθως δεν τα θεωρω τοσο καλα όσο τα άλλα , αλλα αυτο το προιόν με διέψευσε! Κάνει υπέροχη δουλειά με τις βλεφαρίδες μου ,ακομη και με ενα πέρασμα ,  προσφέρει εντονο μαυρο χρωμα & διαρκει πολλες ωρες! Την εχω ερωτευτεί και θα την αγοράσω σίγουρα και με δικά μου χρήματα! (Αν ξερετε πόσο κοστίζει , πειτε μου στα σχόλια) 

Επειτα δοκίμασα μια σκιά σε μολύβι , το νουμερο 309 , μια μεταλλική μπλέ απόχρωση! Ειναι ενα πολυ καλο προιόν , με παρα πολύ καλη απόδοση ! Είναι πολύ μαλακό και γρ'αφει πολυ ευκολα στο βλέφαρο! Με το συγκεκριμενο μολύβι-σκια μπορειτε να δημιουργησετε ενα πολυ ευκολο και γρηγορο , ομορφο smokey μακιγιαζ , αν το εφαρμοσετε και το σβησετε απαλα με ενα πινελο! Πολύ καλο!




Στη συνέχεια , δοκίμασα ενα eye liner με παράξενο χρώμα , στη φωτογραφια φαινεται καφέ-μπρονζέ αλλα ειναι περισσότερο μωβ ! Μου άρεσε αρκετά , εχει πολύ καλη αποδοση αν και δεν με βολεψε ιδιαίτερα το πινελάκι του καθως προτιμώ τα eye liners σε μορφή στυλο! Παρ'όλα αυτα ειναι ενα συμπαθητικό προιόν που αξιζει δοκιμη!





Ενα ακόμη ενδιαφέρον προιόν , ενα βερνίκι-μανο-όζα σε ροζ απόχρωση το οποίο περιέχει "κομφετί" σε ροζ , φουξ και άσπρη απόχρωση! Μου άρεσε παρα πολυ , δινει ενα φοβερο εφέ στα νύχια και είναι πολύ γλυκό και όμορφο! Καλή διάρκεια και φανταστικό αποτέλεσμα!




Τελος , μια όμορφη ασημί σκιά , με φοβερη απόδοση και ωραίο χρώμα!!! Με ενθουσιασε η απόδοση της , γράφει υπέροχα και χωρις primer , και διαρκεί αρκετα! Σιγουρα θα ψαξω να βρω κι αλλες αποχρώσεις ! Πολυ καλη! 




Αυτα ηταν τα προιόντα που δοκίμασα απο την αγαπημένη ελληνική εταιρία Golden Rose!
Είναι πολύ καλη εταιρία με πολύ οικονομικά προιόντα! Φοβερες τιμές ειλικρινά!!!
Ελπίζω να σας άρεσε το review & ευχαριστώ που το διαβάσατε! 
Θα τα πούμε σύντομα! Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες!!!!
<3

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

~ Empties No 6 ~

Γειά σας αγαπημένες!! Όλα καλα? Εγω δεν μπορω να βελτιώσω τη διαθεση μου....απο το πρωί...προσπαθω προσπαθω, αλλα......τιποτα! =/ Τελος πάντων...! Ελπίζω εσεις να ειστε οκ , και να μου δωσετε λιγη θετικη ενεργεια στα σχόλια!
Ακόμη ενα empties ποστ εχω για εσας σήμερα...συγκέντρωσα αρκετες κενες συσκευασίες που καποια στιγμη πρέπει να τις πετάξω γιαυτο θα κανω αυτο το post και θα ακολουθησει ίδιο συντομα!!! =)
Για παμε να δουμε τα προιόντα:
 
1) Κρέμα για τα χέρια και τα νύχια με γλυκερίνη , απο την Avon! Γιαυτη την κρέμα εχω κάνει και ξεχωριστό post , το οποιο μπορειτε να δειτε ΕΔΩ . Είναι μια παρα πολύ καλή κρέμα. Ενυδατωνει ικανοποιητικά και μυρίζει όμορφα! Αλλα με ενθουσίασε γιατι κανει φοβερη δουλειά με τα νύχια!!! Οσο τη χρησιμοποιούσα , παρατήρησα οτι τα νυχια μου μεγαλωναν πιο γρήγορα και δεν ηταν τοσο μαλακα! Θα την ξανα παρω σιγουρα!

2) Leave in cream παλι απο την Avon ,απο τη σειρά Naturals για ξηρα - κατεστραμένα μαλλιά! Είναι φανταστικό προιόν! Καταρχην μυρίζει υπέροχα!!! Φροντιζει τις ακρες , αλλα και το συνολο των μαλλιών και τα αφηνει απαλά , λαμπερά και μυρωδάτα! Ειναι οικονομικό και κανει πολύ καλη δουλειά! Ηδη εχω παραγγείλει 2ο!




3) Concealer σε στίκ απο την οικονομική σειρά της Avon "colortrend" ! Αρκετα καλό, το εχω ξανα αγοράσει στο παρελθον! Προσφέρει μεσαία προς υψηλη κάλυψη και δεν ειναι πολύ βαρυ! Ειναι καταλληλο για χρηση σε σπυρακια και σημαδια αλλα οχι για κατω απο τα ματια γιατι δημιουργεί γραμμές! 

4) Καθαριστικό για πρόσωπο , σώμα και ευαίσθητη περιοχη απο την Panthenols! Το εχω ερωτευτεί! Το χρησιμοποίησα με ολες τις χρήσεις! Ως καθαριστικό προσώπου ειναι αρκετα καλο, καθαρίζει το μακιγιαζ αποτελεσματικά αλλα ξηραίνει λιγο! Για το σώμα ειναι εντάξει , καλο αλλα τίποτα το ξεχωριστό! ΑΞΙΖΕΙ ομως να το αγορασετε για χρήση στην ευαίσθητη περιοχη! Καθαρίζει τε-λει-α , δεν προκαλεί ερεθισμούς και θα πείτε αντίο στις οσμές! Θα το ξανα παρω 100%!!!!



5) Αποσμητικό σε srpay απο τη Sanex! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα αποσμητικό χωρις βλαβερες ουσιες αλλα κυριως ΧΩΡΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ!!!! Είναι πολύ καλό , μυρίζει πολύ όμορφα και διαρκεί αρκετα! Με αφησε πολύ ευχαριστημένη και αξίζει την αγορά γιατι ειναι πολύ φυσικο!

6) Spray σωματος (ξανα) απο την Avon , με άρωμα πορτοκάλι - τζιντζερ - κανελα! Μυρίζει τέλεια και χαρίζει φρεσκάδα! Απο διάρκεια δεν με ικανοποίησε αλλα γενικα ειναι ενα καλό προιόν και αν το βρείτε σε προσφορά αξιζει να το αγοράσετε! Υπαρχει σε πολλά αρώματα! =)








7) Ενα πακετάκι με cotton pads απο τα Lidl! Εξαιρετική ποιότητα!!! Πραγματικά με άφησαν άφωνη! Είναι τα καλύτερα που εχω δοκιμάσει! Η συσκευασια περιέχει 120 τεμάχια και είναι πολύ οικονομικό! Ειλικρινα θα τα αγοράζω και θα τα ξανα αγοράζω! ΦΟβερη ποιότητα!! Τα αγαπώ!!! Να τα δοκιμάσετε!!!

8) Υγρα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ απο την essence! Περιέχει 15 τεμάχια και ειναι αρκετά οικονομική επιλογή! Μου αρεσαν , αν και δεν ξετρελαθηκα! Αφαιρουν το μακιγιάζ αρκετα καλα αλλα οχι τελεια! Είναι πολυ απαλά και μυριζουν ευχαριστα! Θα τα ηθελα λιγο πιο υγρά και λιγο ποιο μεγαλα σε μεγεθος!!






9) Οδοντόκρεμα απο την Aquafresh με βότανα! Γενικά , οι οδοντόκρεμες της Aquafresh δεν μου αρεσουν , νομιζω οτι δεν καθαριζουν καλα και δεν προσφερουν καθαρη και φρεσκια αναπνοη! Αυτη ειναι λιγακι καλυτερη απο τις αλλες που εχω δοκιμασει αλλα δεν θα την ξανα αγοραζα!

10) Τελος, η γνωστη σε ολους max white now απο την Colgate στην εκδοση Luminous! Ωραία γευση , καθαρίζει πολύ καλα και χαρίζει φρεσκάδα και καθαρή αναπνοή αλλα δεν παρατηρησα καμια λευκανση! Παραξενο αλλα στο κομμάτι της λευκανσης δεν κανει και πολλά σε αντίθεση με την απλη max white που εχει αποτελεσματα!!!!

Αυτά ητανε τα προιόντα που εχω τελειώσει! Ελπίζω να σας αρεσε το post! Θα χαρω πολύ να μου πείτε αν έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα προιόντα αυτα ή αν θα θελατε να δοκιμάσετε κάποιο! Μην ξεχνατε οτι το Giveaway με τα κολιε πηρε παράταση μέχρι 25/11!!! <3 Σας ευχαριστω που διαβασατε και αυτη την ανάρτηση μου! Σας φιλώ όλες ξεχωριστά! Ευχαριστω και πάλι!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:



Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

The Unpaixtable blogger Award!!

http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award
Καλησπέραααα!!! Ελπίζω να ειστε ολες και ολοι καλα!! Βραβειάκι σήμερα μετα απο πολύ καιρο που ειχα να πάρω κάποιο! =) Μου το έδωσε η Ευαγγελία απο το Soundtrack of my e-life
και η Χριστίνα απο το Chic girl on the go και τις ευχαριστω παρα παρα πολύ!!! 

Για (τις λίγες) που δεν ξέρετε τι ακριβώς είναι αυτό το βραβειάκι,είναι ένα που φτιάχτηκε από το all4blogs με σκοπό να γίνουμε μια μεγάλη αλυσίδα/παρέα και να μάθουμε η μια την άλλη!
 Οι κανόνες:

  • Στην αρχή της ανάρτησης σου πες μας από ποιόν έλαβες το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς το blog του.
  • Απάντησε σ’ όλες τις ερωτήσεις.
  • Οι έξι ερωτήσεις είναι πάντοτε ίδιες, ενώ η έβδομη συντάσσεται από τον unpaixtable και απευθύνεται στους επόμενους.Πρότεινε πέντε άτομα για να λάβουν το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς τα ιστολόγια τους.
  • Στο τέλος του post απεύθυνε την πιο unpaixtable ερώτησή σου στους bloggers που προτείνεις.
  • Κάτω από την εικόνα με το σήμα του βραβείου βάλε link που οδηγεί στην ανάρτηση:http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award
  • Όταν το κάνεις ενημέρωσε το all4blogs (με μήνυμα ή σχόλιο στην ανάρτησή τους) διότι θα σε προσθέσει στην λίστα με τους συμμετέχοντες! (link back)
Και τώρα οι unpaixtable ερωτήσεις!!


  1. Intro (όνομα, τοποθεσία, ζώδιο, blog platform)

The Rules of the #unpaixtable Award:
  • Στην αρχή της ανάρτησης σου πες μας από ποιον έλαβες το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς το blog του!
  • Επ! μην βαριέσαι ! Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις ...
  • Οι έξι ερωτήσεις είναι πάντοτε ίδιες, ενώ η έβδομη συντάσσεται από τον unpaixtable και απευθύνεται στους επόμενους
  • Πρότεινε πέντε άτομα για να λάβουν το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς τα ιστολόγια τους.
  • Στο τέλος του post απηύθυνε την πιο unpaixtable ερώτηση σου...στους bloggers που προτείνεις!
  • Και μην ξεχνάς  κάτω από την εικόνα με το σήμα του βραβείου βάλε link που οδηγεί στην ανάρτηση (http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award) Όταν το κάνεις... give a shout to all4blogs διότι θα σε προσθέσει στην λίστα με τους συμμετέχοντες (link back)

Οι ερωτήσεις (6+1)

1)Intro ( Όνομα, Τοποθεσία, Ζώδιο, Blog Platform)
2)Ποιο είναι το moto του Blog σου; Αν δεν έχεις σκέψου ένα τώρα!
3)Αν το blogging ήταν παιδικό παιχνίδι, ποιο θα ήταν και γιατί;
4)Όταν γίνω διάσημος blogger θα... (συμπλήρωσε την φράση)
5)Κάνε φίρμα την λιγότερο δημοφιλή ανάρτηση σου.
6)Ποια κατηγορία ιστολογίων, θα ήθελες να αφανίσεις από την blog- όσφαιρα και γιατί;
7)Η έβδομη ερώτηση ανήκει πάντοτε σε αυτόν που παραλαμβάνει το βραβείο και συνεχίζει την αλυσίδα!
- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award#sthash.0dULgNQh.dpuf
 Με λένε Δήμητρα/ Μένω στην Κοζάνη/ Είμαι Ζυγός/ Blogger


2. Ποιο είναι το moto του blog σου; Αν δεν έχεις σκέψου ένα τώρα.
 Moto για το blog μου δεν εχω αλλα γενικά συμφωνώ απόλυτα με τα παρακάτω: ''Ο,τι δινεις ,αυτο παίρνεις'' & ''Be here now''


3. Αν το blogging ήταν παιδικό παιχνίδι, ποιο θα ήταν και γιατί;
Ξερω γω? Κατι κοριτσίστικο , αν μιλάμε για beauty blogging...τωρα αν μιλάμε γενικά για το blogging θα ελεγα ''Κρυμμενος θησαυρος'' γιατι ολοι αναζητάμε τα θεματα για την επόμενη ανάρτηση μας!!!

 4. Όταν γίνω διάσημη blogger θα...
χαχαχα...λετε να γινω διασημη???  ΑΑΑΑΑΝ γινω θελω να κανω πολλά ταξίδια και να εχω τη δυνατοτητα να βοηθαω και να προσφερω μεσα απο αυτο!!!!

5. Κάνε φίρμα την λιγότερο δημοφιλή ανάρτησή σου.  
Ειναι απο τη στηλη "Random tips , tricks etc for you" που εχω δημιουργήσει , και ειναι  μια αναρτηση σχετικη με το Saffron = Κρόκο Κοζανης , το γνωστο αυτο μπαχαρικο που φυτρωνει αποκλειστικα στον τοπο μου! 

6. Ποια κατηγορία ιστολογίων θα ήθελες να αφανίσεις από την blogο-σφαιρα και γιατί;  
Αυτα που περιεχουν εξαπάτηση και πολλές διαφημίσεις ή αυτα των haters γιατι πολυ απλά πιστευω πως δεν εχουν να προσφερουν κατι στη bloggoγειτονια!!!!

και τωρα η ερωτηση της Ευαγγελιας:

7.Tι είναι αυτό που σε κάνει τελικά να πατήσεις το κουμπάκι και να ακολουθήσεις ένα blog??
Κοιτάζω πολλά πράγματα....εμφανιση,ευκολία αναζητησης θεματων , περιεχόμενο, συχνοτητα αναρτήσεων και γενικά την ορεξη αυτης-ου που γράφει! =)
Και η ερωτηση της Χριστίνας:
 Υπάρχει κάποιο blog που θαυμάζετε, διαβάζετε και έχετε ως πρότυπο;
Μου αρεσουν και εκτιμω τις προσπαθειες ολων των κοριτσιων που εχουν το δικο τους blog! =)
Η δική μου ερώτηση ειναι:
Σε αναρτήσεις με ποιό θεμα δεν μπορείς να αντισταθείς και τις διαβάζεις οτι κι αν γινει???
Δινω το βραβειο στα παρακάτω blogs:
Αυτα απο εμένα! Σας ευχαριστω για ολα!
Τα λεμε συντομα με πολλά νεα ποστ! 
φιλια πολλα!!!!
 


The Rules of the #unpaixtable Award:
  • Στην αρχή της ανάρτησης σου πες μας από ποιον έλαβες το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς το blog του!
  • Επ! μην βαριέσαι ! Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις ...
  • Οι έξι ερωτήσεις είναι πάντοτε ίδιες, ενώ η έβδομη συντάσσεται από τον unpaixtable και απευθύνεται στους επόμενους
  • Πρότεινε πέντε άτομα για να λάβουν το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς τα ιστολόγια τους.
  • Στο τέλος του post απηύθυνε την πιο unpaixtable ερώτηση σου...στους bloggers που προτείνεις!
  • Και μην ξεχνάς  κάτω από την εικόνα με το σήμα του βραβείου βάλε link που οδηγεί στην ανάρτηση (http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award) Όταν το κάνεις... give a shout to all4blogs διότι θα σε προσθέσει στην λίστα με τους συμμετέχοντες (link back)

Οι ερωτήσεις (6+1)

1)Intro ( Όνομα, Τοποθεσία, Ζώδιο, Blog Platform)
2)Ποιο είναι το moto του Blog σου; Αν δεν έχεις σκέψου ένα τώρα!
3)Αν το blogging ήταν παιδικό παιχνίδι, ποιο θα ήταν και γιατί;
4)Όταν γίνω διάσημος blogger θα... (συμπλήρωσε την φράση)
5)Κάνε φίρμα την λιγότερο δημοφιλή ανάρτηση σου.
6)Ποια κατηγορία ιστολογίων, θα ήθελες να αφανίσεις από την blog- όσφαιρα και γιατί;
7)Η έβδομη ερώτηση ανήκει πάντοτε σε αυτόν που παραλαμβάνει το βραβείο και συνεχίζει την αλυσίδα!
- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award#sthash.0dULgNQh.dpuf
The Rules of the #unpaixtable Award:
  • Στην αρχή της ανάρτησης σου πες μας από ποιον έλαβες το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς το blog του!
  • Επ! μην βαριέσαι ! Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις ...
  • Οι έξι ερωτήσεις είναι πάντοτε ίδιες, ενώ η έβδομη συντάσσεται από τον unpaixtable και απευθύνεται στους επόμενους
  • Πρότεινε πέντε άτομα για να λάβουν το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς τα ιστολόγια τους.
  • Στο τέλος του post απηύθυνε την πιο unpaixtable ερώτηση σου...στους bloggers που προτείνεις!
  • Και μην ξεχνάς  κάτω από την εικόνα με το σήμα του βραβείου βάλε link που οδηγεί στην ανάρτηση (http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award) Όταν το κάνεις... give a shout to all4blogs διότι θα σε προσθέσει στην λίστα με τους συμμετέχοντες (link back)

Οι ερωτήσεις (6+1)

1)Intro ( Όνομα, Τοποθεσία, Ζώδιο, Blog Platform)
2)Ποιο είναι το moto του Blog σου; Αν δεν έχεις σκέψου ένα τώρα!
3)Αν το blogging ήταν παιδικό παιχνίδι, ποιο θα ήταν και γιατί;
4)Όταν γίνω διάσημος blogger θα... (συμπλήρωσε την φράση)
5)Κάνε φίρμα την λιγότερο δημοφιλή ανάρτηση σου.
6)Ποια κατηγορία ιστολογίων, θα ήθελες να αφανίσεις από την blog- όσφαιρα και γιατί;
- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award#sthash.0dULgNQh.dpuf
The Rules of the #unpaixtable Award:
  • Στην αρχή της ανάρτησης σου πες μας από ποιον έλαβες το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς το blog του!
  • Επ! μην βαριέσαι ! Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις ...
  • Οι έξι ερωτήσεις είναι πάντοτε ίδιες, ενώ η έβδομη συντάσσεται από τον unpaixtable και απευθύνεται στους επόμενους
  • Πρότεινε πέντε άτομα για να λάβουν το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς τα ιστολόγια τους.
  • Στο τέλος του post απηύθυνε την πιο unpaixtable ερώτηση σου...στους bloggers που προτείνεις!
  • Και μην ξεχνάς  κάτω από την εικόνα με το σήμα του βραβείου βάλε link που οδηγεί στην ανάρτηση (http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award) Όταν το κάνεις... give a shout to all4blogs διότι θα σε προσθέσει στην λίστα με τους συμμετέχοντες (link back)

Οι ερωτήσεις (6+1)

1)Intro ( Όνομα, Τοποθεσία, Ζώδιο, Blog Platform)
2)Ποιο είναι το moto του Blog σου; Αν δεν έχεις σκέψου ένα τώρα!
3)Αν το blogging ήταν παιδικό παιχνίδι, ποιο θα ήταν και γιατί;
4)Όταν γίνω διάσημος blogger θα... (συμπλήρωσε την φράση)
5)Κάνε φίρμα την λιγότερο δημοφιλή ανάρτηση σου.
6)Ποια κατηγορία ιστολογίων, θα ήθελες να αφανίσεις από την blog- όσφαιρα και γιατί;
- See more at: http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award#sthash.0dULgNQh.dpuf

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Αγαπημένα Οκτωβρίου!!!

Καλησπέρα αγορια και κορίτσια μου! Ολα καλα?? Καιρο εχουμε να τα πούμε! Ελπίζω να ειστε ολες και όλοι καλα!!! Περασε ακομη ενας μηνας...αγαπημενος μιας και εχω τα γενεθλια μου εγω και πολλα αγαπημενα μου προσωπα ! Και αυτη τη φορα΄...εδωσα μεγαλυτερη εμφαση στην περιποιηση , κυριως των μαλλιών μου και οχι τοσο στο μακιγιάζ! Για πάμε να δουμε αναλυτικότερα τα προιοντα!:

1) Κρέμα απολέπισης σώματος με αμυγδαλο και λαδι ελιάς απο την εταιρία beauty line cosmetics! Το εβαλα στα αγαπημένα , οχι επειδη ειναι αγαπημενο αλλα επειδη το χρησιμοποιησα αρκετα αυτο το μηνα για να σας μιλησω γιαυτο! Η αληθεια είναι οτι δεν μου αρεσε και πολυ ... προκειται για μια κρέμα με αρκετους κοκους οι οποίοι ομως δεν ειναι αρκετα σκληροί για να προσφερουν (τουλαχιστον σ'εμενα) την καταλληλη απολεπιση! Η υφη του είναι αρκετά ρευστή και οταν πας να το χρησιμοποιήσεις "τρέχει" και παει χαμένο αρκετο προιόν! Για απαλή απολεπιση ειναι καλό αλλα για μενα που προτιμώ κατι πιο δυνατο δεν μου άρεσε!

2) Κρέμα προσώπου απο την Avon με aloe και dogrose! Ειναι μια απαλή κρέμα σε μορφή τζελ για τη μεικτη - λιπαρη επιδερμίδα που αφηνει ματ αποτελεσμα! Μου αρεσει παρα πολύ , ειναι πολυ οικονομική και δεν περιμενα να είναι μια τοσο καλη κρεμα! Εχει πλούσια υφη και μυρίζει πολύ ευχαριστα! Θα την ξανα παρω σιγουρα!


3) Τωρα που σιγα σιγα χειμωνιάζει αρχισα και πάλι να χρησιμοποιώ , κυρίως για το βραδινο μου μακιγιάζ την τετραπλή παλέτα απο The body shop που κυκλοφορούσε πέρυσι στη χριστουγεννιάτικη συλλόγη και την αγαπώ πολύ! Έχει τέλεια απόδοση και περιλαμβάνει 4 χρώματα σε καφε - μπεζ (τα αγαπημενα μ δηλαδη!) Εχει παρα πολύ καλή διάρκεια και ειναι πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμά της!

4) Χρυσό μολυβάκι ματιών απο Lee Hatton! Μου το χάρισε η καλύτερη μου φιλη και το έχω λατρέψει! Μου αρέσει να το βάζω στη γραμμη των βλεφάρων και πανω και κατω και να το σβήνω απαλά! Μεταμορφώνει ολο το μακιγιάζ των ματιων μ! Εχει τελεια απόδοση και πολύ καλαη διάρκεια! Το αγαπώ!!!

5) Spray προστασιας απο τη θερμότητα απο τη Sunsilk! Αυτο το μηνα , χρησιμοποίησα πολλές φορές ισιώτικη κι ετσι αυτο το προιόν ηταν απαραίτητο! Μυρίζει υπέροχα , εμενα μου θυμίζει μπανάνα :P Κάνει τα μαλλιά απαλά και μεταξένια! Αποτρέπει το φριζάρισμα και δινει διάρκεια στο ίσιωμα! Επίσης λατρεύω τη συσκευασία , καθως περιλαμβάνει βολικότατη αντλια!

6) Σαμπουάν για μπούκλες  απο τη gliss ! Αυτο το σαμπουάν το α-γα-πώ! <3 Επιτέλους βρηκα ενα σαμπουάν που να βοηθάει στο σχηματισμό της μπούκλας και το σημαντικότερο που αποτρέπει το φριζάρισμα ! Μυρίζει φανταστικά! Δεν εχω κατι άλλο να πω..οποιες κοπέλες εχουν φυσικά σγουρά μαλλιά ας το δοκιμασουν! Πολύ καλό!

7) ΑΑΑΑΧΧΧΧ ....πάλι gliss αλλα αυτη τη φορά κρέμα ισιώματος~ (θα μου πεις..αποφασισε...μπούκλες ή σγουρα μαλλιά? Και τα 2...τα μαλλιά μου επειδη ειναι αρκετα ξηρα και φριζάρουν χρειάζονται "στηριξη" απο κατάλληλα προιόντα και οταν τα αφηνω φυσικά και οταν θελω να τα ισιώσω!) Ειναι απο τη σειρά Asia straight  με bamboo και ορχιδέα! Πιστευω πως η συγκεκριμενη σειρά ειναι η καλύτερη για ισιωμα μαλλιών και αποτροπη του φριζαρίσματος ! Τη χρησιμοποιώ χρόνια , και το σαμπουαν και το conditioner και ειμαι πολυ ευχαριστημένη!

8) Τελος , μια τονωτικη λοσιον απο τη Garnier με τριαντάφυλλο για ευαίσθητη επιδερμίδα! Μυρίζει υπέροχα , ειναι πολύ δροσερη και απαλή και καθαρίζει πολύ καλα οτι εχει απομείνει απο το μακιγιάζ!

Αυτα ηταν τα αγαπημένα μου για το μήνα Οκτώβριο! <3
Ελπίζω να σας άρεσαν! Πείτε μου αν εχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα προιόντα που δείχνω ή αν θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο! Θα τα πούμε σύντομα με καινούριο post!
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ:
BLOGLOVIN | FACEBOOK | TUMBLR