Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

~ July Favorites ~ ^_^

Γεια σας Γεια σας!!!!!!
Τί κάνετε , όλα καλα? Εγω ζεσταινομαι αρκετά , αλλα δεν παραπονιέμαι!
Πρώτη φορά κάνει καλοκαιρινή ζέστη εδω στην Κοζάνη , τοσο καιρό μόνο εβρεχε!!!
Δυστυχώς οι διακοπές μου τελείωσαν , κι αφου επέστρεψα ειπα , αν και αργά να σας δείξω ποιά προιόντα ξεχώρισα τον μήνα Ιούλιο!!!! Είναι ολα πολύ χρήσιμα προιόντα για το καλοκαίρι οπότε μπορώ να τα χαρακτηρίσω και ως Summer essentials ^^
Για πάμε να τα δούμε:





1} Ενα προιόν θησαυρός , το οποίο χρησιμοποιησα καθημερινά στις διακοπές μου αλλα και γενικά , το καλοκαίρι , είναι αυτο το τζέλ απο Panthenols , με Aloe Vera , green tea , urea & D-panthenol.
Ειναι απίστευτα δροσερό , η επιδερμίδα το "ρουφάει" κυριολεκτικά και η ενυδάτωση που προσφέρει είναι μοναδική! Αφήνει την επιδερμίδα απαλότατη! Ειδικά μετά την ηλιοθεραπεία είναι μοναδικό!!!!








2} Αυτό το προιόν θα το χαρακτήριζα ΘΑΥΜΑ!
Είναι ενα γαλάκτωμα μαυρίσματος απο Coppertone , με υ-π-ε-ρ-ο-χ-ο , λαχταριστό άρωμα καρύδας! Περιέχει Jojoba oil , γλυκό αμύγδαλο και βιταμίνη Ε :) Χαρίζει βελούδινη , ενυδατωμένη επιδερμίδα και το σημαντικότερο , ενα υπέροχο , ομοιόμορφο μαυρισμα! Ευκολα & γρήγορα! Χωρις κόπο , θα αποκτήσετε ενα λαμπερό μαυρισμα + οτι θα μοσχοβολάτε καρύδα!!!!!!!!
Το αγάπησα!!!!

3} Ακόμη ενα προιόν έκπληξη για μένα ειναι η κρέμα προσώπου με χρώμα και SPF 30 απο την αγαπημένη μου APIVITA!! Υπέροχη υφή , προσφέρει ικανοποιητική κάλυψη και τέλειο ομοιόμορφο δέρμα! Ειναι το κατάλληλο προιόν για καλοκαίρι & για παραλία καθώς δεν ειναι καθόλου βαρύ αλλά παράλληλα προσφέρει ολα οσα χρειάζεται η επιδερμίδα μας & την προστατευει και απο τον ήλιο! Πολύ πολύ καλό , εως υπέροχο θα έλεγα! Σίγουρα θα το ξανα αγορασω!





4} Και οι έρωτες δεν τελειώνουν εδω! Ενα απο τα πιο τέλεια αφρόλουτρα που εχω δοκιμάσει ποτέ μου , είναι απο τον Korre , με άρωμα Αμπέλι Σαντορίνης! Απο τις πιο φανταστικές μυρωδιές που υπάρχουν! Μυρίζει τόσο φρέσκα-απαλά-γλυκά-καλοκαιρινά-που θα το λατρέψετε!
Και το καλύτερο? Η μυρωδιά του μένει στην επιδερμίδα , αφου βγεις απο το ντους! Υπέροχη υφή , εκπληκτικός αφρός και τελεια καθαριότητα! Μοναδική αίσθηση , θα σας κάνει να θέλετε να κάνετε μπάνιο συνέχεια!
Μπράβο ΚΟΡΡΕ!!!!!










5} Επιτέλους , μπορώ να πω με σιγουριά οτι βρήκα ενα απο τα καλύτερα καθαριστικά προσώπου! Προκειται για το Αφρίζον Νερό για βαθύ καθαρισμό απο τη Loreal . Καθαρίζει καταπληκτικά καθε ιχνος μακιγιαζ και - ο λογος που το λατρευω- δεν ξηραίνει καθόλου την επιδερμίδα μετά τη χρήση! Είναι αρχικά σε μορφή νερού αλλά μολις πατήσεις την αντλία βγαίνει σε μορφή αφρού-μους! Κάνει πραγματικά πολύ καλη δουλειά , ειναι πολυ ευχάριστο στη χρήση , διώχνει την λιπαρότητα και αφήνει λαμπερο το προσωπο!
Αριστο προιόν!!!!








6} Τωρα θα μιλήσουμε για ενα πολύ οικονομικό ΑΛΛΑ υπέρτατο προιόν!!! Μιλάω για το Top Coat απο Sixteen Cosmetics ! Κάνει υπέροχη δουλεια , δινει λάμψη , αλλα το σημαντικότερο ειναι οτι παρατείνει κατα πολύ τη διάρκεια των βερνικιών! Το αγαπώ και θα το αγοράζω ξανά & ξανά!!!!




 7} Ενα highlighter , το πρώτο που χρησιμοποιώ , απο την Avon!
Ειναι αρκετά καλό , δίνει ομορφη λαμψη στην επιδερμίδα και εχει πολύ καλή απόδοση!
Μου αρέσουν πολυ οι αποχρώσεις που περιέχει και το αποτέλεσμα που δίνει! Το χρησιμοποιω και σαν σκια και με εχει αφήσει πολυ ευχαριστημένη!






8} Τέλος , ενα γαλάκτωμα σώματος απο τη Dove 
με γάλα καρύδας και Γιασεμί ! Πολύ καλό , ελαφρύ αλλα ενυδατικό και ευκολο στη χρήση! Απλώνεται πολύ ευκολα και μυρίζει όμορφα αλλά οχι έντονα! Για οσες αγαπάτε τις διακριτικές μυρωδιές ειναι το κατάλληλο για εσας! Πολύ καλό!










Αυτα ηταν τα προιόντα που ξεχώρισα για τον Ιούλιο αλλά και για το καλοκαίρι μου γενικά!
Έχετε δοκιμάσει κάποιο?
Αν οχι , σας τα προτείνω ολα , δοκιμάστε τα και δεν θα χάσετε!
Φιλιά πολλά & θα τα πούμε σύντομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου