Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

^ March Favorites ^

Γειά σας αγαπημένες μου :) (:
Ελπίζω να είστε όλες καλά & να περνάτε όμορφα!
Ακόμη ενας μήνας σχεδόν τελείωσε , και είμαι σήμερα εδω για να σας δείξω τα προιόντα
που ξεχώρισα το μήνα Μάρτιο!
Τα περισσότερα είναι προιόντα μακιγιάζ αυτή τη φορά , παράδοξο αφού συνήθως στα αγαπημένα
σας δείχνω προιόντα περιποίησης! Το μήνα αυτό όμως , χρησιμοποίησα αυτα τα προιόντα σχεδόν σε καιημερινή βάση , για το μακιγιάζ μου γιαυτό και μπήκαν στα αγαπημένα αυτού του μήνα!
Για πάμε να τα δούμε:

Αγαπημένη σκιά για την εξωτερική γωνία του ματιού , απο την Qlinique , το νούμερο 203 beige shimmer! Είναι ενα τέλειο σκούρο χρυσαφί χρώμα , με καταπληκτική απόδοση & διάρκεια! Είναι τέλειο για διακριτικό μακιγιάζ ματιών αλλα και για το κόκαλο του φρυδιού. Εγω το χρησιμοποιώ κυρίως στην κόγχη του ματιού σε συνδιασμό με ακόμη μία σκιά που θα δείτε αμεσως μετα!
Αυτή λοιπόν , είναι η πιο λατρεμένη σκιά για μένα!
Είναι απο την παλιά σειρά των the body shop , και αλλάζει χρώμα αν την αναμίξεις με υγρό eyeliner!
Είναι το νούμερο 4 eye shimmer και πραγματικά είναι πολύ ξεχωριστό χρώμα.
Δινει μια καταπληκτική λάμψη , η οποία στο φως αλλάζει αποχρώσεις!
Τη χρησιμοποιώ πολύ συχνά , σε όλο το κινητό βλέφαρο και στην κόγχη βαζω τη σκια της qlinique , η οποία είναι πιο σκόυρη και το αποτέλεσμα το αγαπώ! Η υφή είναι απίστευτη! Τόσο απαλή που θυμίζει σκια σε κρέμα. Μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να ”γράψει” έντονα στα βλέφαρα σας. 
Και οπως είπα παραπάνω , αν την αναμίξεις με μαυρο eyeliner γίνεται άλλη απόχρωση , με καφέ eyeliner άλλη κλπ :) Είναι πραγματικά μαγικό προιόν!!!!! Δείτε:
αριστερά η σκιά όπως γράφει μόνη της. Στη μέση η σκιά μαζί με καφέ eye liner και δεξιά η σκιά μαζί με μαυρο eye liner
 Δεν είναι απίστευτο το αποτέλεσμα? Ετσι είναι , χωρις primer χωρις τιποτα ! WOW Την αγαπώ πραγματικά και θα ηθελα πολύ να δοκιμάσω και τις άλλες αποχρώσεις! Φανταζομαι , με άλλα χρώματα eye liner το αποτέλεσμα θα 'ναι εξίσου φανταστικό!
Τώρα θα μιλήσουμε για μια μάσκαρα ΕΡΩΤΑ!
Απο τις καλύτερες που εχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου!
Είναι απο την Golder Rose , απο τη σειρά classics η High defintion mascara.
Κάνει φοβερή δουλειά , οι βλεφαρίδες αποκτούν τέλειο μήκος  , ογκο & χρώμα!
Αγαπώ το βουρτσάκι , κι ας είναι πλαστικό που συνηθως δεν τα συμπαθώ , ειναι πολύ πυκνό και πραγματικά δίνει φοβερό αποτέλεσμα! Να τη δοκιμάσετε!
Την αγαπω!
Τωρα , που ο καιρός είχε βελτιωθεί (πριν λίγες μερες τουλάχιστον) θυμήθηκα και αγάπησα ξανα το ρούζ μου απο Qlinique στην απόχρωση 110 precious posy :) 
Είναι ενα τέλειο ροζάκι με ασημί shimmer το οποίο προσφέρει το χρώμα της υγείας στα μάγουλα και κάνει κάθε μακιγιάζ φρέσκο και λαμπερό! Η διάρκεια του είναι μοναδική και το αγαπώ , ειδικά για πρωινά μακιγιάζ σε συνδιασμό με το μολύβι χειλιών που θα δείτε παρακάτω!
Αυτό το μολύβι , το χρησιμοποίησα μερα νύχτα ΌΛΟ το μήνα Μάρτιο!
( Γιατί δεν κυκλοφορεί μόνο η Μαρίλλια ( https://www.youtube.com/user/MarilliasChoice1989 ) με έντονα κραγιόν πρωί πρωί , το κάνω κι εγω :D 
Είναι ενα τέλειο ματ , φούξ χρώμα , πολύ σταθερό με υπέροχη απόδοση!
Προσφέρει σε κάθε μακιγιάζ μια φρεσκαδα και δίνει αυτό το κάτι της Ανοιξης!
Πολύ ωραίο μολύβι , οχι τόσο μαλακό αλλα γράφει πολύ καλα!
Στο καθημερινό μου μακιγιάζ αυτό το μήνα , μαζί με τις 2 σκιές που σας έδειξα παραπάνω , χρησιμοποίουσα κάθε φορά και το αγαπημένο eyeliner απο την essence!
Έχει μια πολύ λεπτή και μακριά μυτούλα , η οποία με βολεύει απίστευτα στη χρήση!
Το συγκεκριμένο eye liner είναι το αγαπημένο μου επειδή είναι πολύ μαυρο , απίστευτα σταθερό και μένει σαν stain πολλές ώρες! Αυτό βέβαια ειναι λίγο μπελας για το ντεμακιγιάζ αλλα αξίζει!
Ακόμη ενα λατρεμένο προιόν , απο Peggy Sage το οποίο ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο κάθε μακιγιάζ μου! Μιλάω για το μολύβι φρυδιών στην απόχρωση havane !
Είναι ενα πολύ καλο , σταθερό μολύβι , ακριβώς στη φυσική απόχρωση των φρυδιών μου!
Προσφέρει πολύ φυσικό αποτέλεσμα και μένει για ώρες , εξασφαλίζοντας όμορφο σχήμα στα φρύδια μου! Πολύ καλό , πολύ οικονομικό , με πρακτικό βουρτσάκι στην άκρη! 



Για να ολοκληρώσω με τα προιόντα μακιγιάζ , εχω τα αγαπημένα μου πινελάκια για τον μήνα που μας πέρασε απο την λατρεμένη ecotools. Τα είχα πάρει σε ενα σετακι απο ebay και ειλικρινά τα εχω λατρέψει! Των ματιών , είναι απίστευτο για blending , απίστευτο ομως , γιατι ειναι πυκνό και φουντωτο! Είναι όμως ΤΕΛΕΙΟ και για να απλώνεται μια μονο σκια σε όλο το κινητό βλέφαρο! 
Του προσώπου , απλώνει τέλεια το ρούζ , παιρνει οσο προιόν χρειάζεται και βοηθάει πολύ στην τέλεια εφαρμογή , χάρη στο σχήμα του , που είναι στενο και πυκνό! Πολύ καλα πινέλα , όπως όλα απο ecotools άλλωστε!





Αυτό το ποστ τελικά , είναι γεμάτο με ΛΑΤΡΕΜΕΝΑ προιόντα!
Έχετε δοκιμάσει ποτέ μανο-όζα-βερνίκι απο AMY'S ?
Αν όχι , χάνετε! :P
Μπορεί να κοστίζουν μόλις 1 ευρώ , αλλά ειλικρινά είναι απο τα καλύτερα που εχω δοκιμάσει!
Απίστευτα χρώματα , πλόυσια απόδοση με μόνο ενα πέρασμα , και το κυριότερο? Τελεια διάρκεια.
Ειδικά το συγκεκριμένο , το Νο 20 ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!
Κάθε φορά που το χρησιμοποιώ , όλοι με ρωτάνε ποιο είναι , αλλά όπως είπα , το κυριότερο είναι πως κρατάει πααααρα πολύ. Συγκεκριμένα , έβαψα την περασμένη εβδομάδα τα νύχια μου , και κράτησε μέχρι χθές , παρόλο που πλένω πιάτα , κανω συχνα μπανιο κλπ κλπ κλπ. Η διάρκεια του δηλαδή ειναι 6-7 μερες! Πραγματικά υπέροχο χρώμα & απόδοση!


Για το τέλος , εχω ενα top coat απο την essence , το οποίο δε κυκλοφορεί πλεον νομίζω , οπότε δεν θα σας πω πολλά ! Είναι πολύ καλό , δίνει όμορφη λάμψη στο χρώμα και βοηθά πολύ τα μανό να μη χαλάνε τοσο ευκολα! Πολύ καλο!







ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ!
Κλασικά , πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει ή αν θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο απο αυτά που σας έδειξα! Ευχαριστώ που διαβάσατε ακόμη ενα ποστ μου!
Να είστε καλά & θα τα πούμε σε επόμενη ανάρτηση!
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ! 
:-*


Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Review ~ Korres / Apivita ~

Hello GiRls!!!!!
Τί κάνετε?
Καιρό εχω να κάνω ποστ , και ακόμη περισσότερο καιρό να κάνω κάποιο review! Σήμερα λοιπόν , εχω για εσάς ενα review για 4 προιόντα που δοκιμάζω εδω και αρκετό καιρό , 2 απο την εταιρία korres και τα άλλα 2 απο την εταιρία Apivita! Αγαπημένες εταιρίες και οι 2 , χωρίς υπερβολή!

Πρίν απο καιρό λοιπόν , είχα αγοράσει απο online φαρμακείο , ενα πακετάκι που ήταν σε προσφορά, με την ενυδατική του κορρέ με άγριο τριαντάφυλλο και την αντίστοιχη κρέμα ματιών και άλλο ενα πακετάκι με το gel καθαρισμού με πρόπολη και κίτρο , απο την Apivita  , και μαζί την αντίστοιχη τονωτική λοσιόν. Αφού τα δοκιμασα αρκετά , ήρθε η ώρα να σας πώ τη γνώμη μου! (:

ΚΟΡΡΕΣ:
24 ωρη κρέμα για μικτές - λιπαρές επιδερμίδες με άγριο τριαντάφυλλο για ενυδάτωση και λάμψη!
Η υφή της είναι σαν μούς*** , και μυρίζει πολύ έντονα , αλλά εμένα μου είναι ευχάριστη η μυρωδιά! Ενυδατώνει πολύ καλά χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας! Ακόμη και αρκετή ποσότητα να χρησιμοποιήσω , το δέρμα μου την απορροφά πολύ ευχάριστα , χωρις να γυαλίζει! Προσφέρει την κατάλληλη ενυδάτωση για τη μεικτή-λιπαρή επιδερμίδα και δεν είναι καθόλου βαρύ προιόν! Όσο αφορά τη λάμψη που υπόσχεται οτι προσφέρει , ούτε συμφωνώ , ούτε διαφωνώ. Δίνει μια φρεσκάδα στην επιδερμίδα αλλα δεν μπορώ να πω οτι την κάνει λαμπερή , τουλάχιστον όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Πάντως ξεκουράζει την επιδερμίδα και την κάνει φρέσκια. Παρατήρησα & ενα αρνητικό: Είναι σχετικά μια "δυνατή" κρέμα , κατάλληλη για χειμωνιάτικους μήνες , και πιστεύω πως αν κάποια κοπέλα έχει πολύ αιυαίσθητη επιδερμίδα ίσως η κρέμα αυτή να δημιουργήσει κάποιο τσούξιμο κλπ. Φυσικά όχο σε μεγάλο βαθμό , απλά επειδή και η δική μου επιδερμίδα ειναι ευαίσθητη , κάποιες φορές μου δημιουργούσε ελάχιστο τσούξιμο και κοκκινίλες! Φυσικά τα συμπτώματα υποχωρούσαν 1-2 λεπτά μετά την εφαρμογή! Σε γενικές γραμμές τη θεωρώ αξιόλογο προιόν που αξίζει να το δοκιμάσετε!

Κρέμα ματιών λάμψης με άγριο τριαντάφυλλο & spf 15 για λεπτές γραμμές & μαύρους κύκλους. Την κρεμούλα αυτή την αγαπώ πραγματικά! Έχει το ίδιο άρωμα με την κρέμα προσώπου , αλλά η υφή της είναι κρεμώδες!! Υπόσχεται πως μειώνει - προλαμβάνει τις λεπτές γραμμές και (αυτό που με έκανε να την αγοράσω) πως αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους. Εγω τη χρησιμοποιώ συνεχώς , κάθε βράδυ και είμαι ενθουσιασμένη. Νομίζω πως είναι μια υπέροχη κρέμα , για πιο μικρές ηλικίες , ελαφριά , ενυδατική και αποτελεσματική. Ξεκουράζει την περιοχή των ματιών , δίνει λάμψη , φωτίζει και με τη χρήση μειώνει τους μαύρους κύκλους. Όσο περισσότερο την χρησιμοποιώ , τόσο καλύτερα αποτελέσματα βλέπω με τους μαύρους κύκλους! Επίσης , ενα ακόμη πολύ θετικό χαρακτηριστικό της , είναι οτι έχει μεγάλο δείκτη προστασίας απο τον ήλιο spf 15 . Το βρήκα πολύ θετικό , γιατί η περιοχή των ματιών είναι πολύ ευαίσθητη και χρειάζεται extra φροντίδα. Μου αρέσει επίσης πολύ η συσκευασία της , γιατί ειναι σωληνάριο και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιώ τα δάχτυλά μου και να μεταφέρω τυχόν μικρόβια. Θα την ξανα αγόραζα σίγουρα!!!!!

APIVITA:


Τονωτική λοσιόν καθαρισμού για λιπαρές/μεικτές επιδερμίδες με πρόπολη & κίτρο. 
Απο τις καλύτερες λοσιόν που εχω χρησιμοποιήσει! Έχει ωραίο , έντονο όξινο άρωμα λόγο του κίτρου και η υφή της μοιάζει με νερό , έχοντας ενα απαλό κίτρινο χρωματάκι. Απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ χωρίς να ξηραίνει. Η πρόπολη προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση . Το κίτρο τονώνει και δροσίζει και τα αιθέρια έλαια λεμόνι και tea tree ρυθμίζουν τη λιπαρότητα και χαρίζουν ματ όψη. Καθαρίζει πολύ καλά ενω εχω παρατηρήσει οτι μικραίνει και τους πόρους. Μετά απο κάθε χρήση , η επιδερμίδα μου είναι απαλή και απόλυτα καθαρή ενω κάθε ίχνος λιπαρότητας έχει εξαφανιστεί. Πάλι όμως , θεωρώ το προιόν αυτό αρκετά δυνατό , και ίσως ακατάλληλο για ιδιαίτερα ευαίσθητες επιδερμίδες. Αν ψάχνεις μια power τονωτική , είναι η κατάλληλη για σενα! =)



Για το τέλος άφησα το αντίστοιχο Gel καθαρισμού το οποίο με μπέρδεψε λιγάκι σαν προιόν. Αρχικά να πώ οτι μυρίζει και αυτό πολύ όμορφα και καθαρίζει πολύ καλά. Κάνει ωραίο αφρό και δεν ξηραίνει την επιδερμίδα! Αλλά, εχω την εντύπωση οτι η χρήση του μου δημιούργησε σπυράκια. Απο τη μέρα που ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ , σε πρόσωπο & λαιμό , όπως γράφει στις οδηγίες , άρχισα να βγάζω σπυράκια τα οποία δεν ήταν βέβαια πολλά , αλλά δεν υποχωρούσαν , και φύγανε τωρα , που το προιόν έχει σχεδον τελειώσει και το χρησιμοποιώ ποιο σπάνια. Γιαυτό λοιπόν , σκέφτηκα οτι ίσως τα σπυράκια να δημιουργήθηκαν απο αυτό το Gel , επειδή τωρα που δεν το χρησιμοποιώ συχνά , υποχώρησαν & δεν εμφανίστηκαν καινούρια. Αυτή είναι καθαρά η δική μου γνώμη , δε θέλω να κατηγορήσω το προιόν , ίσως η δική μου επιδερμίδα δεν το δέχτηκε , ή ίσως τα σπυράκια να δημιουγήθηκαν απο κάτι τυχαίο. Άλλωστε , άλλες κοπέλες που το έχουν δοκιμάσει , δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα γιαυτό κι εγω δεν θέλω να σας επηρεάσω αρνητικά. 

*** Δείτε πως είναι η υφή της κρέμας.
Την εχει δοκιμάσει κάποια απο εσάς , όντως η συγκεκριμένη κρέμα έχει
υφή μους? Γιατί απο διάφορες φωτογραφίες που είδα στο ίντερνετ , δεν μου φάνηκε σε καμία να έχει τέτοια υφή η κρέμα , σε όλες φαινόταν εντελώς κρεμώδες η υφη της. Πείτε μου σας παρακαλώ αν ξέρετε.



(: ΑΥΤΆ ΕΙΧΑ ΝΑΣ ΣΑΝ ΠΩ! :)
Πείτε μου , εσείς ποιά προιόντα χρησιμοποιείτε για τον καθαρισμό του προσώπου και για την ενυδάτωση σας? Έχετε βρεί το τέλειο προιόν για εσάς?
Αν έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα προιόντα που σας έδειξα , πείτε μου στα σχόλια την δική σας άποψη! 
Ελπίζω να σας άρεσε το review , να είστε όλες καλα!
Πολλά Πολλά φιλιά και σας ευχαριστώ για την υποστήριξη!

:-*


Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

~~ 100 happy Dayssss in a row ~~

Hello my Girlz!
Όλα καλά?
Ίσως να έχει πάρει κάπου το μάτι σας τελευταία , φωτογραφίες με hashtag #100happydays
και να αναρωτιέστε τί στο καλό να είναι αυτή η νέα μόδα!
Είμαι εδω για να σας πώ ακριβώς περί τίνος πρόκειται! (:
Αρχικά η αγαπημένη Ηλέκτρα απο το γνωστό Beauty Stars , ξεκίνησε αυτό το challenge 
με αυτό το post που έκανε!
Στη συνέχεια ακολούθησαν και μερικές ακόμη κοπέλες
κι έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω κι εγώ και να συμμετέχω σ'αυτό! (:
Τί είναι όμως αυτό???
Λοιπόν , είναι απλά ένα challenge στο οποίο συμμετέχει όποιοσδήποτε επιθυμεί με μοναδικό όρο να ανεβάζει κάθε μέρα για 100 συνεχόμενες μέρες μια φωτογραφία σε όποιο κοινωνικό δίκτυο επιθυμεί (facebook , twitter κλπ) η οποία θα απεικονίζει οτιδήποτε τον-την κάνει να νιώθει χαρούμενος-η!
Ξεκινάτε πχ σήμερα & για τις επόμενες 100 μέρες θα πρέπει να βγάζετε φωτογραφία ο,τι σας έκανε να χαμογελάσετε και να την δημοσιέυετε με το hashtag #100HappyDays (: 
Μπορεί να δείχνει οτιδήποτε , την οικογένεια σας , τα κατοικίδια σας , λουλούδια , φύση , θάλασσα , κάποιο δώρο , κάποιο όμορφο γεύμα και οτι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και σας κάνει να χαμογελάτε! Και είναι πολύ ευκολο , απλά ακολουθήστε τις οδηγίες στη φόρμα εγγραφής
εδω -> http://100happydays.com/#go

 Στο site τονίζεται ότι αυτός δεν είναι ένας διαγωνισμός αλλά περισσότερο μια πρόκληση, στην οποία καλείσαι να ανταποκριθείς. Αν ανεβάσεις κάτι με σκοπό να ζηλέψουν οι follower σου έχεις αυτομάτως χάσει γιατί χάνεις το νόημα του όλου “παιχνιδιού”.
 Το θεωρώ απίθανη ιδέα γιατί έτσι θα έχουμε καθημερινά ακόμη ενα λόγο να είμαστε χαρούμενοι,
ψάχνοντας αυτά που μας κάνουν να χαμογελάμε προκειμένου να τα φωτογραφίσουμε!
Εγώ ξεκίνησα απο σήμερα κιόλας , με την παρακάτω φωτογραφία:
Όταν ανθίζουν οι αμυγδαλιές με κάνουν πάντα να χαμογελάω 
όταν τις βλέπω!
Καλή αρχή λοιπόν!
Απο σήμερα & για ακόμη 99 μέρες θα ανεβάζω τις φωτογραφίες μου
στη σελίδα μου στο facebook
Ελπίζω να το ξεκινήσετε κι εσείς για να έχω παρέα!
Θα'ναι ενδιαφέρον να μοιραζόμαστε αυτά που μας κάνουν να χαμογελάμε!
Πολλά φιλιά & όποια το ξεκινήσει περιμένω με χαρά να μου το πει!
:-*


Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

~ Σεμινάριο ομορφιάς απο τη Seventeen! ~

Γειά σας Γειά σας! (:
Όλα καλα?

Όπως σας έγραψα και χθες στη σελίδα μου στο facebook , πήγα στα σεμινάρια
που οργανώνει η Seventeen δωρεάν σε όλη την Ελλάδα! Καιρό περίμενα να γίνει το σεμινάριο και στην Κοζάνη και επιτέλους χθές το παρακολούθησα μαζί με την κολλητή μου , την Έλλη!
Η εταιρία είχε δημιουργήσει ενα ευχάριστω περιβάλλον , με τραπεζάκια και όλα τα απαραίτητα που χρειαζόμασταν για το μακιγιάζ και τον καθαρισμό προσώπου που κάναμε!
Αρχικά , κάναμε καθαρισμό προσώπου με 3 βήματα : ντεμακιγιάζ ματιών , γαλάκτωμα και λοσιόν.
Η υπεύθυνη έδινε στην καθεμία απο εμάς το κατάλληλο προιόν της εταιρίας που ταιριαζε στον τύπο επιδερμίδας μας! Εγω χρησιμοποίησα το ντεμακιγιάζ ματιών με χαμομήλι , και το γαλάκτωμα και την λοσιόν απο τη σειρά με tea tree. Στη συνέχεια χρησιμοποιήσαμε την κατάλληλη ενυδατική κρέμα και κρέμα ματιών ανάλογα με τον τύπο του δέρματος μας!
Μόλις τελειώσαμε με τον καθαρισμό προσώπου , ήρθε η ώρα για το μακιγιάζ!
Η καθεμία απο εμας επέλεξε ενα μακιγιάζ απο τον κατάλογο της εταιρίας Ανοιξη-Καλοκαίρι 2014
και ξεκινήσαμε βήμα βήμα να κάνουμε το μακιγιάζ.
Μια απο τις κοπέλες κάθησε στη μέση , και η υπεύθυνη μας έδειχνε πάνω της τα βήματα ενα ενα και στη συνέχεια τα επαναλαμβάναμε εμείς! Εγω επέλεξα το μακιγιάζ "Bollywood Expression" και η Έλλη το "Country Style". Το μακιγιάζ που κάναμε ήταν ολοκληρωμένο με concealer , καλυπτικά , make up , πούδρα , bronzer , highlighter κλπ κλπ κλπ Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες απο όλη τη διαδικασία του σεμιναρίου:

Η Έλλη και εγω κατα τη διάρκεια του μακιγιάζ
Τερμα αριστερά , οι σκιές για το μακιγιάζ της Έλλης , δίπλα οι δικές μου και τέρμα δεξια το bronzer που χρησιμοποιήσαμε
Εγω , επιλέγοντας κραγιόν για να ολοκληρώσω το μακιγιάζ μου
Πάλι εγω , αριστερά μπορείτε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα!
Εδώ , και οι 2 μας , αμέσως μετά το τέλος του σεμιναρίου! Τί λέτε? Τα καταφεραμέ? Καλα , η Έλλη σπουδάζει αισθητικός έτσι κι αλλίως :D 


 Στην απο πάνω φωτο βλέπετε μόνο εμένα! (:
Για το μακιγιάζ που επέλεξα χρησιμοποίησα τα παρακάτω προιόντα:
  • Matt plus liquid foundation No 3
  • pearl finishing powder No 1
  • Bronzing powder No 1
  • Lip repair spf 15
  • anticernes concealer
  • Ideal cover liquid concealer
  • extra sparkle shadow No 7
  • Silky shadow satin No 214
  • pearl blush powder No 7
  • matte lasting lipstick No 6
  • Super smooth eyeliner pencil No 36
  • X-traordinaire Mascara No 4 storm blue
  • longstay eyebrow shaper pencil No 6 

'Ηταν πολύ όμορφη εμπειρία!!!
Περάσαμε πολύ καλα & μακάρι να γινόταν πιο συχνά και απο άλλες εταιρίες!
Δοκιμάσαμε καινούρια & παλιά προιόντα της εταιρίας , μάθαμε μικρά μυστικά ομορφιάς 
και πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα!
Ελπίζω να ξανα γίνει σύντομα!
Αυτά απο εμένα! (: (:
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!
ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ!
:-*

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

"Πειράματα" στην κουζίνα! -> Πορτοκαλόπιτα "Σουλτάνα"





Γεία σας αγαπημένες! :)
Όλα καλα??

Επιτέλους βρίσκω χρόνο να σας δείξω μια συνταγή για ενα πεντανόστιμο γλυκό που έφτιαξα πριν λίγες μέρες! :)
Είναι απο τα αγαπημένα μου , είναι νοστιμότατο και πολύ ευκολο! 








 
Για πάμε να δούμε υλικά:
  • Μισό κιλό φύλλο κρούστας
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 5 αβγά
  • 1 φλιτζάνι σπορέλαιο
  • 1 γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 μπέικεν
  • 2 βανίλιες
  • 250 ml φρέσκο χυμό πορτοκάλι
  • ξύσμα απο 2 πορτοκάλια
Για το σιρόπι:
  • 3 φλιτζάνια νερό
  • 3 φλιτζάνια ζάχαρη
( τα υλικά τα μετράμε όλα στο ίδιο φλυτζάνι)



ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Πρώτα απ'όλα αλοίφουμε με λάδι το ταψί και στη συνέχεια τοποθετούμε
σ'αυτό το φύλλο κρούστας. Το μυστικό αυτού του γλυκού είναι η τοποθέτηση του φύλλου.
Όπως βλέπετε και στην φωτο "τσαλακώνουμε" τα φύλλα ενα ενα και τα τοποθετούμε στη σειρά μέχρι να καλύψουμε το ταψί. Θα κάνουμε δηλαδή το κάθε φύλλο , ρολό αλλά τσαλακώνοντας και όχι διπλώνοντας. Γιαυτό άλλωστε και το γλυκό αυτό λέγεται και "πατσαβουρόπιτα". Μόλις τελειώσουμε με όλα τα φύλλα , ανάβουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.






ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ:




Ετοιμάζουμε το ξύσμα απο τα πορτοκάλια και το βάζουμε σε ενα μεγάλο μπόλ.
Έπειτα ρίχνουμε τα αβγά και χτυπάμε καλά με το μίξερ.














Έπειτα , ρίχνουμε τη ζάχαρη και χτυπάμε αρκετά μέχρι να διαλυθεί .













Σειρά έχει το λάδι. Εξακολουθούμε να χτυπάμε.











Στη συνέχεια ρίχνουμε το γιαούρτι , το μπέικεν και το χυμό .
Σιγα , σιγα , ανακατευοντας ενδιάμεσα .



Στη συνέχεια , ρίχνουμε το έτοιμο μείγμα πάνω στα φύλλα που έχουμε βάλει στα ταψί , απο την αρχή της συνταγής!
Όταν το μείγμα απλωθεί σε όλο το ταψί , βάζουμε το γλυκό στο φούρνο
το οποίο έχουμε ήδη ανάψει , και το ψήνουμε για περίπου 1 ώρα στους 180 βαθμούς.





Μόλις το γλυκό βγεί απο το φούρνο , ετοιμάζουμε το σιρόπι.
Βάζουμε τη ζαχαρη και το νερο σε ενα κατσαρολάκι κι αν θέλουμε ρίχνουμε και μια βανίλια.
Το αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να αρχίσει να βράζει , μόλις αρχίσει να βράζει , μετράμε 5 λεπτά και έπειτα το βγάζουμε απο τη φωτιά και είναι έτοιμο.
 Μόλις το γλυκό είναι χλιαρό , προς κρύο το ρίχνουμε στο γλυκό μας!
Δείτε τι ομορφο χρυσο-πορτοκαλί χρώμα που έχει.....
Το αφήνουμε κάποιες ώρες να "τραβήξει" το σιρόπι και όταν είναι έτοιμο 
κόβουμε σε κομμάτια καο σερβίρουμε , μαζί με γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι!

Υπέροχο έτσι?
Που να δείτε και τι νόστιμο είναι!!!!!
<3
Ελαφρύ και πεντανόστιμο ^_^

Αυτή ήταν η συνταγή μου!
Πώς σας φάνηκε?
Έχετε δοκιμάσει ποτέ αυτό το γλυκό?
Θα χαρώ πολύ , εαν το κάνετε να μου στείλετε φωτογραφίες στο facebook

Φιλιά πολλά πολλά σε όλες σας!
:-* :-* :-* 

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Giveaway ~ Για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας! ~ ^.^ (Closed | Greece Only)

Γειά σας αγαπημένες μου! :)
Όλα καλα?
Λοιπόν , πριν απο μερικά λεπτά , μου ήρθε μια ξαφνική ιδέα!
Παγκόσμια ημέρα για εμας τις γυναίκες αυριο , είναι δυνατόν να μην σας κάνω ενα δωράκι?
Και ποία είναι , μια απο τις μεγαλύτερες αγάπες των γυναικών....?
ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ!
Ετσι λοιπόν αποφάσισα , να σας δώσω την ευκαιρία , να κερδίσετε μια όμορφη τσαντούλα , που διάλεξα για εσας απο το ebay!:)
Ελπίζω να σας αρέσει το δωρο μου!
Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες απο την τσάντα που θα κερδίσετε! Υπάρχει σε πολλά χρώματα , και για να μην διαλέξω εγω , αποφάσισα να διαλέξει η τυχερή , και τότε θα κάνω την παραγγελία απο ebay! Ελπίζω να είναι διαθέσιμα τα περισσότερα χρώματα! Όπως καταλαβαίνετε , θα καθυστερήσει το δωράκι να φτάσει στον προορισμό του , αλλά ελπίζω να κατανοήσει η νικήτρια την καθυστέρηση! ^^ Για να δούμε το δωράκι :



Μια απο αυτές τις τσαντούλες λοιπόν , θα έχετε την ευκαιρία να κερδισετε! :)

Εμένα προσωπικά , μου άρεσε παρα πολύ και σκέφτηκα οτι είναι ενα όμορφο δωρο για να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη και την αγάπη σας! <3

Για να πάρετε μερος στον διαγωνισμό , συμπληρώστε όλα τα βήματα στην παρακάτω φόρμα:






a Rafflecopter giveaway

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΔΩΡΟ!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΗΓΕΙ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ :)
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΆ!!!!!
:-*
 ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ
ΑΠΟ ΤΟ SAVE&WIN ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ
ΕΔΩ
 

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Febbraio Preferiti - febrero Favoritos - Αγαπημένα Φεβρουαρίου! :)





Hello Girz!
Όλα καλα?
Βαρεθήκατε τη βροχή? Εγω πολύ! Ανυπομωνώ για τον ανοιξιάτικο ήλιο!
Ήρθε και η σειρά μου να κάνω τα αγαπημένα του μήνα που μας πέρασε , ο οποίος έφυγε σαν αστραπή! :(
Έχω αρκετά προιόντα αυτή τη φορά , όπως θα βλέπετε και απο την εικόνα δίπλα γιαυτό πάμε να τα δούμε ένα ένα , γρήγορα!!! ^.^






1) Concealer απο την αγαπημένη Lavera =) Φυσικό κονσίλερ για μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια κι ερυθρότητα. Κρεμώδες ενυδατικό κονσίλερ με ενσωματωμένο βουρτσάκι που δίνει τη δυνατότητα για σωστή εφαρμογή και φυσική κάλυψη. 
 Είναι ένα υπέροχο προιόν. Πραγματικά κάνει φοβερή δουλειά με τους μαυρους κύκλους! Το χρησιμοποίησα καθημερινά τον Φεβρουάριο και εκτός απο τη μοναδική φωτεινότητα που προσφέρει κάτω απο τα μάτια , μειώνει και την ένταση των μαύρων κύκλων!  Είναι τέλειο το αποτελεσμα που δίνει. Επίσης μου αρέσει πολύ και για χρήση σε σπυράκια καθώς τα καλύπτει απολύτως φυσικά , δεν είναι καθόλου βαρύ και παράλληλα αποτελεσματικό! Αν ψάχνετε το τέλειο concealer για κάλυψη και μοναδική - φυσική λάμψη είναι το ιδανικό για εσας!

 2) Το μήνα που μας πέρασε αγάπησα το make up της Avon απο τη long lasting σειρά (το οποίο έχει αλλάξει συσκευασία) . Εχω την απόχρωση nude. Είναι ενα πάρα πολύ ωραίο make up , προσφέρει μέτρια προς έντονη κάλυψη χωρίς όμως να είναι βαρύ. Μου αρέσει πολύ γιατί κάνει το δέρμα λείο , σαν πορσελάνη. Δείχνει υπέροχο στο δέρμα , έχει πολύ καλη διάρκεια και είναι αρκετά οικονομικό με τις συχνές προσφορές της Avon!


 3) Ακόμη ενας έρωτας! Πλούσια Κρέμα  απο την Avon με βούτυρο κακάο & βιταμίνη E. Μυρίζει υπέροχα πραγματικά. Είναι λαχταριστή μυρωδιά. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε σώμα , χέρια και πρόσωπο! Εγω τη χρησιμοποιώ προς το παρόν μόνο στο σώμα και είναι φοβερή! Είναι στα 400 ml , πολύ μεγάλη ποσότητα , έχει πλούσια υφή που δεν κολλάει και ενυδατώνει μοναδικά αφήνοντας την επδερμίδα λαμπερή και αρωματισμένη! 

 4) Μάσκαρα απο την essence στην ασημένια συσκευασία απο τη σειρά get big lashes ! Αγαπώ αυτή τη μάσκαρα για πολλούς λόγους: α) γιατί δεν έχει πλαστικό βουρτσάκι
β) γιατί έχει καμπύλη στο βουρτσάκι και είναι πολύ βολικό
γ) γιατί έχει έντονο μαύρο χρώμα
δ) γιατί προσφέρει εκπληκτικό ογκο και μήκος
Η σύνθεση της είναι αρκετά υγρή και μπορεί να λερωνομαι κάποιες φορές αλλα δεν με πειράζει , γιατί οι βλεφαρίδες μου γίνονται τεράστιες , πυκνές και μαύρες!

5) Lip cream stain Sephora Νο 3
Εντάξει , τι να πώ γιαυτό το προιόν?
Είναι υπέροχο πραγματικά! ΜΟΝΑΔΙΚΟ χρώμα , υπέρτατη απόδοση και φανταστική διάρκεια. Επιτέλους βρήκα όλα όσα έψαχνα σε κάθε κραγιόν. Έχει τέλεια υφή , είναι ματ , δεν ξηραίνει τα χείλη και πάνω απ'ολα δεν φευγει! Το χρησιμοποιώ και με διάφορα μολύβια χειλιών απο κάτω , ωστε να αλλάζω λίγο την απόχρωση κάποιες φορές και είναι μοναδικό! Αξίζει τα χρήματα και με το παραπάνω! Μπράβο Sephora!

6) Scrub σώματος απο την Avon Naturals με σοκολάτα! Κορίτσια , η μυρωδιά είναι άπαιχτη! Μυρίζει ακριβώς σαν παγωτό σοκολάτα , ή σαν παγωμένο ρόφημα σοκολάτας! Κάθε χρήση είναι απόλαυση! Εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα συγκεκριμένα scrub απο τη σειρά αυτή , παλαιότερα είχα ενα με άρωμα φράουλα. Έχουν πολύ ιδιαίτερη , κρεμώδη υφή με άπειρους μικροσκοπικούς κόκκους και προσφέρουν τέλεια απολέπιση , χωρίς να ερεθίζουν! Με σιγουριά τα καλύτερα body scrub που έχω δοκιμάσει ποτέ! Και το πιο φοβερό? Η τιμή ... κοστίζει απο 3 μέχρι 5 ευρώ μόνο! Να το δοκιμάσετε!







7) Ροδόνερο απο την εταιρία Farcom! Το μήνα αυτό έβγαλα αρκετά σπυράκια στο πρόσωπο (ακόμη ψάχνω τί με πείραξε) και το ροδόνερο με βοήθησε πολύ! Το χρησιμοποιούσα 2 φορές , πρωί και βράδυ , σαν τονωτική λοσιόν και έκανε πολύ καλη δουλειά με τα σπυράκια! Μυρίζει πολύ όμορφα , αφαιρεί τα υπολείμματα του μακιγιάζ και αφήνει το δέρμα απαλό και καθαρό!













8) Leave in Κρέμα επανόρθωσης  για ξηρά ή αφυδατωμένα μαλλιά. Περιέχει shea butter και πρωτείνη απο κασμίρι και πραγματικά είναι ενα προιόν θυσαυρος! Το αγαπώ πολύ γιατί βοηθά πολύ τα ξηρά μαλλιά μου , τα ενυδατώνει , τα κάνει απαλά και αποτρέπει το φριζάρισμα! Επίσης είναι τέλειο για τις μπούκλες μου καθώς δίνει πολύ ωραίο σχήμα χωρίς να βαραίνει. Το πιο τέλειο με αυτό το προιόν είναι η ενυδάτωση που προσφέρει! Μόλις το απλώνω στα μαλλιά μου είναι σαν να έχω μόλις βγεί απο το ντους. Δίνει την αίσθηση "βρεγμένου" . Είναι φοβερό αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να το βρώ πουθενα!






9) Γιαυτό το προιόν έκανα πρόσφατα review , είναι το 2φασικό σπρέυ μαλλιών απο την Keyra , μια μη ξεπλενόμενη μαλακτική 2 φάσεων δηλαδή , που περιέχει κερατίνη . Ενυδατώνει και επανορθώνει την τρίχα χωρις να βαραίνει. Μυρίζει υπέροχα και το λατρέυω επειδή με "έχει σωσει" κυριολεκτικά στο θέμα της μπούκλας. Προσφέρει τέλειο σχήμα και λείο αποτέλεσμα χωρίς ίχνος φριζαρίσματος! Τον Φεβρουάριο το αγαπησα ιδιαίτερα γιατί ανακάλυψα οτι εξαφανίζει τη μυρωδιά τσιγάρου απο τα μαλλιά , όταν δεν θέλετε εκείνη τη στιγμή να τα λούσετε! Πραγματικά το χρησιμοποιω κάθε βράδυ , μόλις γυρίζω απο έξοδο που δεν μπορώ εκείνη τη στιγμή να κάνω μπάνιο και εξαφανίζει τη μυρωδιά του τσιγάρου , αφήνοντας στο μαξιλάρι μια ευχάριστη μυρωδιά! Σωτήρας σας λέω!


10) Τελος , το αγαπημένο μου μολύβι φρυδιών απο Peggy Sage στην απόχρωση havane . Είναι ενα dusty καφέ χρώμα το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα των φρυδιών μου . Είναι πολύ μαλακό , σταθερό και δίνει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. 

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:
Έχω κι εγω το κολλημα μου , τί να κάνουμε?
Μάντσεστερ είναι αυτή.

Αυτά απο μένα αγάπες!
Ελπίζω να σας άρεσε το ποστ και θα χαρώ να δω οποιοδήποτε σχόλιο σας!
Φιλιά πολλά !
Καλό βράδυ 
:-*