Σάββατο 18 Απριλίου 2015

~ Εδώ μιλάμε για Agnoti(s)ta ~ Pure Philosophy

Γειά σας , Γειά σας :) Πώς περνάτε? 
Επιτέλους , όμορφος καιρός , ξέρετε πόσο τον περίμενα!
Σήμερα θα μιλήσουμε για βιολογικά προιόντα , ΕΛΛΗΝΙΚΑ προιόντα , αγνά προιόντα!
Είχα τη χαρά να παραλάβω για δοκιμή 4 προιόντα απο την εταιρεία Pure Philosophy , κι αφου τα χρησιμοποίησα αρκετά , θα σας πω τη γνώμη μου για αυτά! Πρώτα όμως , ας μάθουμε περισσότερα για την εταιρεία : 
Η εταιρεία PURE PHILOSOPHY παράγει προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος από συστατικά που προέρχονται από επιλεγμένες βιολογικές καλλιέργειες.
Πρόκλησή μας και αποστολή μας είναι να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη για το δέρμα και να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.
Η έμπνευση μας προέρχεται από την άγρια Κρητική φύση, η οποία κατέχει ισχυρά μυστικά. Βοτάνα παγκοσμίως γνωστά  για τις αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχουν, παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο, αιθέρια έλαια που ψιθυρίζουν τα μυστικά για μακροζωία και βρίσκουν την εφαρμογή τους  στον τομέα της φροντίδας της ομορφιάς και στην αναστολή της φθοράς από το χρόνο. Τα προϊόντα μας είναι διαμορφωμένα ειδικά για τις ανάγκες σας και είναι κατάλληλα και για εσάς που ασκείτε ομοιοπαθητική θεραπεία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στη σελίδα τους στο Facebook αλλά και στην ιστοσελίδα τους , απ'οπου μπορείτε να αγοράσετε και τα προιόντα http://www.agnotis.eu/

Η εταιρεία , βγάζει στην αγορά συνολικά 6 προιόντα , αλλά όπως είπα , σημερα θα μιλήσουμε για τα  4 απο αυτά :) Για πάμε να τα γνωρίσουμε: Αρχικά να αναφέρω πως ολα τα προιόντα έχουν ως κύρια συστατικα το ελαιόλαδο , το λεμόνι και το κουκούτσι σταφυλιού. Μυρίζουν ακριβώς σας φρεσκο λεμόνι , ανακατεμενο με ελαιόλαδο. Ειλικρινα , σαν να εχετε μολις κόψει Πολύ φρέσκια μυρωδιά .

~Αναζωογονητικη κρέμα ημέρας~
Η συγκεκριμένη κρέμα είναι για όλους τους τυπους δέρματος. Μου αρεσε ιδιαίτερα η ενυδατικη της δράση , χωρις παράλληλα να αφήνει λιπαρότητα. Μολις απλωθεί και απορροφηθεί , αφήνει την επιδερμίδα ματ , απαλή και δινει πουδρένιο τελείωμα! Ενυδατώνει πλήρως την επιδερμίδα και είναι κατάλληλη για χρήση πριν το μακιγιάζ. Περιέχει φυσικά συντηρητικά , το 99,61% των συστατικών προέρχεται απο βιολογικές καλλιέργειες και το 21,73% απο οργανικές καλλιέργειες. Μου αρεσε πολυ η κρέμα αυτή , τη χρησιμοποιώ καθημερινά και εχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημενη , ειδικα ως προς την ενυδάτωση! :) 






 ~ Αναζωογονητικη κρέμα νύχτας~
Η συγκεκριμένη κρεμα , μου άρεσε ακόμη περισσότερο :) Το αρωμα της δεν ειναι τοσο εντονο , και μυρίζει περισσότερο λεμόνι. Εχει πολυ πλούσια υφή - άκρως θρεπτική και ενυδατική ! Βοηθα στην αναπλαση του δέρματος κατα τη διάρκεια της νύχτας , το ενυδατώνει σε βάθος και χαρίζει λάμψη! Τη χρησιμοποιώ κάθε βράδυ και το πρωι το δέρμα μου ειναι φρέσκο και ενυδατωμένο.






Φυσικά και αυτη περιέχει φυσικά συντηρητικά. Το 99,61% του συνόλου των συστατικών της προέρχεται απο βιολογικές καλλιέργειες , και το 18,15% απο οργανικές καλλιέργειες. Όπως βλέπετε έχει πιο πλούσια , παχιά σύσταση.





~ Αναζωογονητική κρέμα ματιών ~
Το αγαπημένο μου προιόν απο ολα! Έχει υπεροχη υφη , πολυ απαλη συσταση , κατάλληλη για την ευαισθητη περιοχη των ματιων και φυσικα δεν προκαλει τσούξιμο. Απορροφάται άμεσα και χαρίζει λαμπερό δέρμα , απαλλαγμενο απο μαυρους κύκλους , σακούλες και λεπτές γραμμές. Η κρέμα αυτή ανανεωνει και αναδομει την περιοχή των ματιών. Ειναι κατάλληλη για χρηση πριν το μακιγιάζ , καθως δεν αφηνει λιπαρότητα. Το αρωμα της ειναι απαλό και θυμιζει περισότερο ελαιόλαδο! Αξίζει σίγουρα τη δοκιμή!!!!! Τη χρησιμοποιω καθημερινα , κυρίως πριν κοιμηθώ! :)

 ~ Αναζωογονητική μάσκα προσώπου~
Μυρίζει έντονα , φρέσκο λεμόνι και λιγότερο ελαιόλαδο. Η υφη της ειναι σαν πολύ παχύρευστη κρέμα. Απλώνεται πολύ εύκολα και οσο τη "δουλεύεις" η επιδερμίδα τη "ρουφάει". Ειναι ενα αυτοαποροφούμενο φυσικό προιόν και χαρίζει εντατική φροντίδα , ακόμη και σε αφυδατωμένο δέρμα. Κατα τη διάρκεια της εφαρμογής , δροσίζει την επιδερμίδα. Νιώθεις οτι χαρίζει ενυδάτωση σε βάθος. Όσο ζεσταίνεται το προίον σε επαφή με το δερμα , αναδύεται ενα υπέροχο άρωμα , λες και έκοψες μολις λεμόνια. Πολυ καλη , απαλη και ενυδατική. Το 99,62% των συστατικών της προέρχεται απο βιολογικές καλλιέργειες και το 17,62% απο οργανικές.

Αυτη ηταν η άποψη μου για τα προιόντα που δοκίμασα απο την εταιρεία Pure Philosophy :)
Πώς σας φάνηκαν τα προίοντα? Θα τα δοκιμάζατε?
Εγω θεωρω πως αξίζουν , καθως είναι ελληνικά , αγνά , βιολογικά και δεν περιέχουν Parabens , PEGs , Silicone , Artificial fragrance & Mineral oil. Αλλά και φυσικά επείδη προσφέρουν ενυδάτωση θρέψη και φροντίζουν την επιδερμίδα. 
Περιμένω τα σχόλια με τις εντυπώσεις σας και οτι άλλο θέλετε να πείτε!

Θα τα πούμε σύντονα , μέχρι τότε να περνάτε όμορφα!
Πολλά πολλά φιλάκια!!!!

3 σχόλια:

  1. Φαίνονται πολύ καλά προϊόντα, δεν έτυχε να τα δοκιμάσω και ούτε γνώριζα την εταιρεία .. φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν την έχω ξανακούσει την εταιρεία, αλλά ξεχώρισα την κρέμα ματιών και θα την έχω κατά νου αφού λες ότι σου αρέσει τόσο πολύ!

    Φιλάκια Δήμητρα :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτη φορά ακούω για αυτή την εταιρία. Αν δοκίμαζα ένα από τα προϊόντα που έδειξες, θα ήταν σίγουρα η κρέμα ματιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή